Citat:
Īn prealabil postat de cristiboss56
Uite ca se intampla , dovada find cele scrise de Mela ! Nu inseamna ca daca noua nu ni se intampla ceva aidoma , cele scrise nu sunt adevarate ! Avem acest "dar" de a privi cu multa detasare si chiar indiferenta situatile limita ale celor de langa noi . Daca mie nu mi se-ntampla ceva , sau daca mie imi merge bine , asta nu inseamna ca altuia ii merge la fel de bine ! Avand aceste comparatii , intelegandu-le , vom sti sa pretuim la adevarata valoare fiecare clipa a vietii de aici , si mult mai mult de atat , vom sti cu adevarat ce-nseamna : A DARUI !
|
Nu am pus la indoiala cele scrise de Mela. Si nici mie nu-mi merge totul bine... Sunt sigura ca ai inteles ce-am vrut sa spun. Cum definesti expresia: imi merge prost? Daca sunt bolnava, este o urmare a pacatului meu si suferinta ce ma macina imi este spre folos duhovnicesc, daca doresc sa o fructific. Ma mantuie, imi platesc astfel pacatul, aici, pe pamant unde-i mult mai usor. Si atunci mai pot sa spun ca-mi merge prost? cand boala cu care m-a milostivit Dumnezeu imi este vindecare de pacat? Pot spune ca imi merge bine? Pai daca am nadejde si credinta, vad limpede ca-mi merge bine...