View Single Post
Vechi 10.04.2011, 17:35:46
spre_rasarit spre_rasarit is offline
Banned

Data înregistrării: 29.08.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Ioan 1
11. Întru ale Sale a venit, dar ai Săi nu L-au primit.

Geneza 15:1
Capitolul 15
1. După acestea, fost-a <b>cuvântul</b> Domnului către Avram, noaptea, în vis, și a zis: "Nu te teme, Avrame, că Eu sunt scutul tău și răsplata ta va fi foarte mare!"

Deci Cuvantul lui Dumnezeu adica IIsus a fost la Avram mai tarziu denumit Abraham. Ia sa vedem ce se intampla:

Capitolul 15
1. După acestea, fost-a <b>cuvântul</b> Domnului către Avram, noaptea, în vis, și a zis: "Nu te teme, Avrame, că Eu sunt scutul tău și răsplata ta va fi foarte mare!"
2. Iar Avram a răspuns: "Stăpâne Doamne, ce ai să-mi dai? Că iată eu am să mor fără copii și cârmuitor în casa mea este Eliezer din Damasc".
3. Apoi Avram a adăugat: "De vreme ce nu mi-ai dat fii, iată sluga mea va fi moștenitor după mine!"
4. Și îndată s-a făcut cuvântul Domnului către el și a zis: "Nu te va moșteni acela, ci cel ce va răsări din coapsele tale, acela te va moșteni!"
5. Apoi l-a scos afară și i-a zis: "Privește la cer și numără stelele, de le poți număra!" Și a adăugat: "Atât de mulți vor fi urmașii tăi!"

Ia auzi, Avraam era fara copii si IIsus i-a promis copii cat stelele cerului . Astia sunt copiii promisi de CUVANTUL LUI DUMNEZEU.

Ia sa citim inca odata Ioan 1:11
Ioan 1
11. Întru ale Sale a venit, <b>dar ai Săi nu L-au primit.</b>

Copiii sai nu l-au primit s-ar parea. Nu toti caci unii apostoli si multi oameni l-au primit.

Last edited by spre_rasarit; 10.04.2011 at 17:43:37.
Reply With Quote