View Single Post
Vechi 10.04.2011, 18:33:31
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
nici o religie crestina nu te invata sa faci rele !!!
trebuie sa avem o atitudine toleranta si deschisa, si eu cred ca insusi Marele Arhitect al Universului iubeste diversitatea,si El insusi a lasat-o,aceasta diversitate si pe plan religios.
Băi amice, ești slugoi mason cumva ?

Păi cum poți să vorbești așa mari prosti dom'le ??

Hai să o luăm logic:
1. Dacă prin „Marele Arhitect al Universului” te referi la Dumnezeu, atunci arunci cu hule și batjocuri zicând că El a lăsat „diversitatea” pe pământ. Adică ce faci măi, zici că Hristos a lăsat diversitatea cu dracii de Budha și Krishna și toți ceilalți ca să piardă pe oameni ? Diversitate poate să însemne și nu știu care secte sataniste, tot de la Dumnezeu sunt ? Sinucigașii din secta lui Jim Jones tot de la Dumnezeu îs ?
2. Dacă însă te referi la satana / lucifer, ceea ce de fapt și reprezintă acest arhitect de sorginte masonică, atunci sunt complet de acord. Da, de la satana e toată diversitatea, toată harababura și salata asta de învățături greșite și pierzătoare.

Eu tare sper să fi fost asta o „greșeală” din partea ta. Că dacă nu, pe lângă ecumeniști, sectanți, eretici și atei, vom avea mai nou și simpatizanți ai masonilor pe forumul ăsta....
Parcă pe zi ce trece doar CREȘTIN ORTODOX nu mai pare.

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote