Citat:
În prealabil postat de romandragut
Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Citat:
În prealabil postat de philalex
cum sa nu existe?consuela si roman dragut.....Dumnezeu v-a dat viata si voua prin pantecele mamaelor voastre...mai mergeti pe la biserica si nu mai aberati...sau faceti-va un topic separat pentru voi..:hmmm:
|
Sa stam linistiti, pentru ca si ei si altii ca ei, cred in Bunul Dumnezeu, nu au cum sa nu creada in EL, facatorul tuturor celor vazute si nevazute, celor stiute si nestiute. Modul lor de a-si manifesta recunoastere si dragostea in Bunul Dumnezeu se afla in launtrul lor. Nimeni si nimic nu-i obliga sa-si expuna credinta lor. Vorba zboara, nazuinta ramane. Nu trebuie sa le condamnam vorbele lor, pentru ca nu avem dreptul sa raspundem la o provocare a dragostei de Dumnezeu.
|
eu cred in spermatozoizi si ovule. in diviziune mitotica si meiotica. in fazele embrionare si in fat. desigur nu am toate raspunsurile la intrebari. desigur nici stiinta nua re toate raspunsurile la intrebari la fel cum nici biblia nu are raspunsul la intrebari.
|
BIBLIA ARE TOATE RASPUNSURILE DAR NU LE VEDEM SI NU LE PUTEM INTELEGE NOI CU SUFLETUL SI MINTEA PE CARE LE AVEM PLINE DE DORINTE LUMESTI(MATERIALE,FIZICE)SI NU SPIRITUALE.