View Single Post
Vechi 11.04.2011, 12:05:42
racianuica racianuica is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.03.2010
Implicit un mare sfint este sfintul Nectarie

Buna ziua la toata lumea a numesc Ica sunt din Tr .Severin si sa va povestesc si eu doua vise legate de sfintul Nectarie.Am gasit pe acest sait cum cineva spunea ca sa rugat la sfintul Nectarie ,iar acesta a ajutat-o .Pot sa va spun ca am citit si eu acatistul Sfintului Nectarie si cam dupa o saptamina mi-a aparut in vis se facea ca statea pe o movila de pamant era cu parul alb cu barba lunga si avea o c`amasa pe el alba ,dar un alb de nu puteai uita la el cit era de stralucitor.M-ia zis ca am nevoie de ajutor ca trebuie sa darim ceva ,m-am facut ca iau o sabie si parca incercam sa darim ceva si mia zis ca nu asa ca am nevoie de ajutor. Apoi la doua saptamini dupa acest vis am visat iar ca eram cu un om invirsta si mia zis sa merg cu el sa vad o vie la Cremenea si nu mai tin minte unde.Pe drum se facu ca am ajuns la o capela un fel de troita nu stiu cum sa ii zic si acolo se facu ca era o fetita care se facea ca face minuni si i-am zis batrinului sa opreasca sa merg si eu la ea ca poate ca ma ajuta si pe mine sa am copii.Am ajuns la fetita si mia pus miinile pa burta prima data si mia zis ca simte ceva ,a doua oara a zis ca nu e sigura ,iar a treia oara cind a pus iar miinile mia zis ca ma va ajuta si ma freca cu ceva pe burta .Dupa care se facu ca ,cu fetita mai apuru o fetita si imi zisa fetita ca o vad pe fata aceea si iam zis ca da atunci ia mia zis ca o va baga in grajd si o va scoate un miel si mia zis ma crezi dupa care eu am zis sa vad.Intrara fetele in grajd si intradevar iesi un miel dupa care mai iesi un miel si o oaie.Fata ma intreba ma crezi ,daca nu ma crezi haide sa vezi ca este adevarat.M-am facut dupa caeea ca eram cu un barbat dupa care ma intrebat de ce am facut avortul ,iar eu i-am zis ca eram disperata sa ma marit caci ma sturasem de scandaluir si certuri in casa.Apoi ma facui iar cu fata si cu acel batrin ca intrai cu ei in capela si imi ziceau sa ma uit intr-o incapere mica nu aveai loc sa intri decit pina la sini si imi ,zice fata ca de e ma tot uit asa iar eu i-am rapuns ca ma uit asa nu fie cumva serpi la care ea mi-a zis ca acolo nu sunt serpi.Apoi se facu tot la icaperea aia mica ca era un geam cum este la spovedanie si se vazu eun chip um ne privea dupa care aparura niste miini si o apucara pe fata sa o traga si o prinsa si am tras-o la mine.Dupa aceea eram cu batrinul si cu fata in aceeasi camera si imi zisa sa ma uit in sus ,cind m-am uitata am vazit ceva frez cu flori si le-am zis ,batrinul imi zice ia mai uitate inca o data si cind m-am uitat le zisai ca MAICA DOMNULUI CU PRUNCU ISUS in brate .Dupa care plecaram de acolo si ma facui la o vie si acolo lucrau copii.oameni toti erau imbracati in alb,si fata se facu ca era o femeie batrina si imi zicea ca acuma batrinul nu o mai cunoaste. Acestea au fost cele doua vise ale mele miine o sa merg la preot si vreau sa ma spovedesc si a imi dea si mie un canon de pocainta.
Reply With Quote