Subiect: Fbi & ozn
View Single Post
Vechi 13.04.2011, 00:49:06
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Ana,

E o știre-bombă care se află oricum. În România e dată peste tot la televizor, în ziare șamd. Deci nu sînt eu cauza nici unei sminteli. Știi, prin comparație, copiii mici și nevinovați ajung la un moment dat să se întîlnească cu răul din lume, așa că mai bine este să-i prevenim despre ceea ce ar putea să se întîmple decît să-i lăsăm în voia sorții, nu?
este un subiect mediatizat pt cine priveste TV.
Eu cred ca ne putem lipsi de TV macar in vreme de post..

Ceea ce ma face sa reafirm ca este o invazie mediatica.
Probabil ca o carte a Virgiliu Gheorghe despre Razboiul Sfarsitului Lumii (e vorba de razboiul dus cu mintea omului contemporan) ti-ar folosi mai mult decat stirile senzationale.

Citat:
După umila mea părere, da, noi sîntem doar o infimă parte din viața care este pretutindeni în Univers. Iar ideea asta nu contravine nici unei învățături a Bisericii Ortodoxe - din cîte știu. S-ar putea să mă înșel, dar e vorba de simpla credință, fără dovezi: s-ar putea să fim singuri în Cosmos, dar cel mai probabil nu-i așa.
Banuiesc ca linkurile date de mine nu reprezinta vocea ortodoxa.. Parintele Seraphim Rose este de neglijat, probabil.. ca nu era induhovnicit sau cum?

(off topic:Andrei - stiu parerea ta, te rog abtine-te macar din respect pt ceilalti, atat cat exista!)

.. sau parintele Cleopa - care relateaza si el ceva despre acest subiect - nici el nu stia multe, nu? Decat esentialul: ca este inselare draceasca.

Evident ca nu sun tem singuri in univers. Doar ca spatiul este umplut nu cu "alte civilizatii", ci cu duhurile rautatii. Si nu o zic eu.

Last edited by anna21; 13.04.2011 at 00:51:13.
Reply With Quote