View Single Post
Vechi 14.04.2011, 20:43:57
georgeta florica's Avatar
georgeta florica georgeta florica is offline
Member

Data înregistrării: 22.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit Catre Dumnezeu

Îl rog pe bunul Dumnezeu să se îndure de mine, să mă pedepsească în viața aceasta și nu în cea viitoare, și ca tâlharul de pe cruce spun: "pomenește-mă, Doamne, în împărăția Ta !"

Eu nu stiu Doamne,unde Imi vei mai duce pasii mei, dar stiu ca Tu-mi vei fi oriunde Lumina Sfanta pentru ei.

Eu nu stiu Doamne, ce ispite vor aparea in calea mea, dar stiu ca-n Tine biruinta si ocrotire voi avea.

Eu nu stiu Doamne, de cati prieteni mai pot fi inca parasit, dar stiu ca Tu vei fi cu mine, insotitor nedespartit.

Eu nu stiu Doamne,cate lacrimi vor mai varsa ochii mei,dar stiu ca Tu vei fi alinare si mangaiere pentru ei.

Eu nu stiu Doamne, cate jertfe mai trebuie s-aduc din greu, dar stiu, ca Tu-mi vei da putere sa-mi fac destinul meu.

Eu nu stiu Doamne, cate rani voi m-ai primi de la ai mei, dar stiu, ca Tu-mi vei da rabdare si rugaciune pentru ei.

Eu nu stiu Doamne viitorul, dar stiu ca el e in mana Ta, ajuta-ma sa nu uit aceasta, ca linistit sa-Ti pot urma.