View Single Post
Vechi 15.07.2007, 14:36:43
Tamara Tamara is offline
Junior Member

Data înregistrării: 15.07.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria55
Draga Tamara ,

sant ganduri exprimate de mai multi oameni cu anumite "grade" sa zicem asa de intelegere . Nu poti sa vorbesti la mai multe persone , pe un forum de exemplu .
Dialogul , e recomandat pentru ca te adresezi unui om.

Asa ca tu iarta-ne si ar trebui sa intelegi ca nimeni nu e fanatic , orice drum are un inceput ,si daca tu acum faci primii pasi , fa-i cum poti ,poti sa teimbraci si elegant si altele .De restul de vei convinge pe parcurs , singura .

Nimeni nu mananca de la inceput friptura , stii cum e , se incepe cu laptele .
Asa ca nu te deruta , incearca sa gasesti un sfatuitor personal care poate fi Duhovnicul tau de exemplu .

Pe noi iarta-ne daca vorbim prea mult !

Cu drag,
maria
Buna Maria!

Nu era nevoie de o ironie ca sa imi spui ca ar fi nevoie sa mai cresc.
Lapte am manacat de mult deja. Nu mai sunt un copil. Am crescut ,am o varsta....Am ajuns si la fripturica ....nu-ti fa griji.
Am initiat acest topic intrucat mi se pare ca voi cei de pe forum exagerati in ceea ce privesc afirmatiile referitoare la credinta.
Aici sunt doua posibilitati:fie sunteti mai mult decat ipocriti, fie chiar credeti ceea ce spuneti.
Deci voiam sa stiu pana unde pot merge opiniile voastre cu privire la acest subiect. Suntem fanatici....sau va limitati la a crede in Dumnezeu si la a-i respecta poruncile.
Reply With Quote