Citat:
În prealabil postat de Melissa
Te intreb si eu acum : glykys,glykys, au trecut atatea zile si nopti de la despartirea de bunica ta, dar in inima ta, tot mai simti durerea, pentru ca aproape zilnic ne-o pomenesti si vorbesti despre ea...Nimic n-a sters durerea din inima ta..
Nu-ti fac nici o observatie, poti vorbi despre ce doresti si cat doresti,nu sunt eu in masura sa-ti spun ce sa faci.Tot ce vreau sa-ti transmit este sa respecti si tu durerea altcuiva si nevoia de a vorbi despre ea..
|
Ohoo, eu nu m-am despartit niciodata de bunica mea, ba chiar acum suntem legate si mai mult. Daca vorbesc despre bunica mea, nu o fac numai pentru ca simt durere - bine, simt si asta, dar cand o voi fi uitat, inseamna ca voi fi murit si eu sufleteste. Vorbeam despre ea pe acest forum si inainte sa moara. Ea este modelul meu si daca nu am ce mare experienta sa impartasesc si daca vad ca unii nu agreeaza deloc citatele, atunci impartasesc experienta bunicii, asa cum o facea si ea, pentru ca are omul ce invata din ea. Consider ca, in general, nu scriu aiureli, ci ma gandesc ca, pe langa confortul meu sufletesc, sa se mai foloseasca si altii de spusele mele. Forumul nu e jurnal personal, nu e monolog, ci dialog, si sooctesc ca MariS, daca a scris asta, nu a scris-o numai ca sa se descarce, ci si pentru a atentiona pe cineva, pentru a face conversatie, pentru a se i se raspunde...
Cum poti sa compari moartea unei persoane iubite cu niste vorbe aruncate aiurea pe un forum?! Nu iti doresc niciodata sa te afli intr-o asemenea situatie. Probabil ca socotesti ca eu stau si bocesc acum in fata PC-ului, cand, de fapt, stau intr-un loc public cu acces la net, unde nu imi permit sa vars nici o lacrima, caci sunt atatia oameni in jur.
Insa trebuie sa recunosc ca m-a intristat mesajul tau, ai fi avut atatea si atatea ocazii sa imi reprosezi ca vorbesc prea mult despre bunica mea, dar tu o faci aici, pe acest fir, demonstrandu-mi ca nu te deranjeaza ce scriu eu despre bunica-mea, ci doar atitudinea mea fata de aceasta polemica. Exact asta scrii.
Ce sa spun, mare durere, ca nu e cineva, pe care nu l-ai vazut in viata ta, de aceeasi parere cu tine sau ca te catalogheaza intr-un fel negativ! Dar daca ai fi bolnav sau sarac lipit, aia cum s-ar numi?