Citat:
În prealabil postat de ispita_ta
sincer Mirean... ai dreptate. sunt fete bisericesti kre accepta aceste frumuseti inselatoare. cik "dak nu sunt in exces nu e pacat".
dar permite-mi sa vad si altfel lucrurile: omul, din cauza slabiciunii lui, s-a reprofilat pe alte convingeri. e mai superficial. si, din comoditate, a ajuns sa nu mai considere anumite fapte pacate (kre de fapt sunt pacate)... iar acest mod de a gandi s-a tot transmis...
|
Concret, cine condamna "machiajul si bijuteriile"? Si nu ma refer la "sorcovele" care se boiesc si ies pe strada ca niste sperietori, ci la un machiaj cu gust, discret.
Aha....pe linia asta: stii ca unii "induhovniciti" considera barbieritul un pacat? Stii ca sunt si de cei care spun ca e pacat sa tai parul (ca barbat)? Si din cei care spun ca femeia sa nu poarte pantalon? Ba chiar si unii care spun ca sapunul e facut cu nu stiu ce spurcaciune si nu-i bun? Ba chiar si de zahar am auzit ca nu-i bine sa ne folosim ca nu stiu ce procedeu dubios de filtrare are? Cineva imi spunea ca sa nu mai dau de pomana decat in vase de plastic si de tabla ca alea de ceramica au nu stiu ce "spurcaciuni". Cineva imi spunea ca mare greseala am facut ca am luat verighete din aur, pentru ca argintul...bala, bla...
Folclor babesc exista la greu!
Eu spun ca daca faci totul cu masura este OK! Nu te pune nimeni sa te vopsesti pana arati ca un clown, nici sa-ti faci jug din aur, nici sa-ti rupi gatul din cauza aurului din urechi. Doar sa ai masura in tot ceea ce faci!