View Single Post
Vechi 15.07.2007, 16:47:27
Catalina Catalina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2006
Implicit

Cum sa ne mai gasim dreptatea in aceasta tara daca oamenii legii care au competenta sa-i cerceteze pe politistii si pe procurorul corrupt trateaza cu indiferenta toate ilegalitatile existente in dosar ? In data de 13-07-2007 l-am rugat pe dl Valter Cojman , sa posteze noi dovezi pe forumul aparati drepturile, pt a arata romanilor ca noi nu mintim si ca oamenii legii vor ne sacrifice unicul fiu , pt ca acesti trei infractori recidivisti sa nu raspunda, conform legii , pt infractiunile savarsite cu o violenta si cu o brutalitate de neimaginat .
Suntem noi vinovati pentru ca oamenii legii au savarsit atatea ilegalitati pentru acesti trei infractori ?
Dansii stiu cate persoane au fost batute de acestia , numai pt simplu fapt ca ei vroiau sa se distreze si sa le arate locuitorilor din cartierul Aeroport ca ei detin suprematia in acest cartier ?
NU sunt numai trei persoane in gasca lor ,ci zeci de persoane . In data 11-dec-2004 am fost noi batuti , dupa noi au mai urmat alti tineri si vor mai fi si alte victime in viitor , pt ca acestia atata stiu sa faca , sa bata , sa fure , sa faca scandaluri si cate mai cate alte lucruri rele .

-Certificatele medico-legale ale familiei Mihalcea va vor arata toate constatarile facute de medicul legist Jula Valeriu in data de 13 -11-2004 , ‘’numai pe ce se vede ‘’, asa cum mi-a spus mie acest medic legist .
- Scrisoarea medicala a subsemnatei Mihalcea Catalina va v-a arata ca eu am ramas cu sechele de pe urma acelor 3 lovituri de bata , date de Argeseanu in seara de 11-dec-2004. Dureri de cap, care mi se amplifica in sezonul rece , datorita si sindromului Raynauld de care sufar de vreo 10 ani .
Romani , veti constata ca am fost lovita cu bata peste cap ,in zona temporala stanga , care imi putea curma viata . Iar procurorul Nicodim Ioan ,care avea in mana certificatul meu medico-legal a consemnat in toate declaratiile martorilor nostri cat si in rechizitoriu ca eu am fost lovita cu o intensitate mare peste corp . De ce nu au consemnat adevarul procurorul si politistii , ca sa nu-i ingreuneze situatia infractorului care a vrut sa ma omoare ? In confruntarea mea cu Argeseanu de la Parchet este consemnat faptul ca eu as fi declarat ca fiul meu l-a lovit pe acest infractor in zona temporala stanga . Nici macar nu a fost atent la aceasta confruntare , ca astfel nu se explica cum a putut consemna aceasta minciuna . Eu i-am spus ca eu am fost lovita in acest loc ,nu infractorul Argeseanu !
Sotul meu pentru pumnul primit in figura de la Argeseanu a primit 5-6 zile de ingrijire medicala de la medicul legist. Loviturile de pumni primite de acesta de la fratii Geonea , peste corp nu i-au provocat nici-o leziune vizibila si pt acest fapt nu s-a mentionat nimic in certificatul medico-legal . Deasemeni veti constata din certificatul medico-legal al fiului meu cate leziuni a suferit fiul meu de pe urma loviturilor de pumni si de picioare primite de la acesti trei infractori . Cei care au anchetat si au judecat cazul au consemnat ca numai o singura persoana i-a cauzat aceste vatamari .
Eu ii intreb pe acestia ;’’Cum poate o singura persoana sa produca atatea leziuni ? Romani , fiul meu are centura albastra la Karate ,deci stia sa se apere de o singura persoana . De ce nu a reusit sa fuga sau de ce nu s-a aparat ? Fiul meu nu a raspuns cu violenta ,doar le-a parat loviturile cu mainile si incerca sa fuga .De ce nu a raspuns si el cu violenta?
Pentru ca dorea sa urmeze academia de politie , el fiind in ultimul an de liceu . Cand a cazut pe ciment , atunci toti cei trei infractori l-au lovit cu picioarele ,pe unde apucau . Dar Argeseanu era atat de violent incat loviturile date cu piciorul asupra capului fiului meu i-a fracturat piramida nazala , provacandu-i multe leziuni ale fetei , ale buzelor , usoara mobilitate a unor dinti si aducandu-l intr-o stare de inconstienta .

- Alta dovada care demonstreaza ca acest infractor Argeseanu este un mincinos , este documentul care atesta ca lucra la firma Simar in perioada in care procesul nostru se afla pe rol la instanta Tribunalului Hunedoara .
Aceasta dovada ne-a fost trimisa de catre inspectorii DGA din Deva .Noi i-am adus la cunostinta avocatului Stef ca Argeseanu lucreaza ,dar a tratat cu dezinteres acest lucru , acceptand minciunile avocatei lui Argeseanu , care la fiecare sedinta de judecata ii motiva absenta spunandu-i judecatorului Gherman Calin ;’’ Domnule presedinte , Argeseanu nu se poate prezenta la proces , deoarece se simte rau , il doare capul , iar de lucrat , nu mai poate lucra din cauza acestor dureri de cap .’’
Romani , cu aceste minciuni a castigat procesul , a obtinut despagubiri materiale si morale , a obtinut o pensie de intretinere si cate mai cate. Iar noi am ramas batuti , umiliti , injositi , buni de plata si pe deasupra fiul nostru a ajuns si criminal . Cu aceste minciuni , avocata acestui infractor a mers si la Curtea de Apel Alba Iulia . Intr-o zi le-am zis avocatilor nostri , Bleahu si lui Filipescu; ’’ Domnilor avocati , eu nu mai suport minciunile lui Argeseanu , care sunt sustinute si de avocata lui . Daca ii va motiva si astazi absenta ,mintind ca acesta este bolnav si de aceea nu este prezent la judecata , eu ma voi ridica in picioare in sala de judecata si ii voi spune instantei ca aceasta avocata MINTE , asa cum a mintit si in fata instantei a Tribunalului din Hunedoara . Dupa cate lucruri rele ni s-a intamplat , tind sa cred ca avocatul Bleahu Victor i-a adus la cunostinta avocatei lui Argeseanu acest lucru , pt ca nu a mai motivat absenta acestui infractor cu aceasta minciuna . In perioada in care d-na avocat a lui Argeseanu continua sa minta pentru el in instanta , acest infractor isi continua seria de infractiuni , una dintre aceste infractiuni fiind bataia acestuia chiar cu fratii Geonea si cu alti prieteni de ai sai in ianuarie 2006 . Atata de tare s-au batut incat Argeseanu a fost internat la sectia Neurochirurgie si Geonea Robert la sectia Chirurgie .Sotul meu a fost in Spital si s-a interesat de acest fapt , de aceea stim si la ce sectie au fost internati . Poate va intrebati de unde stiu eu si cum aflu tot ce facea el , complicii lui si cei implicati in acest caz ? Eu cunosc foarte multe persoane in acest oras , oameni simpli ,oameni bogati , oameni cu functii inalte ,in diferite institutii si chiar pe cei apropiati ai acestora . Datorita meseriei mele de stilist am cunoscut si cunosc diferite persoane. Merg la acestia acasa , am fost chiar si la rudele infractorului in casa , dar bineinteles ca ei nu stiau cine sunt eu. Si prim metodele mele de detectiv , am obtinut tot felul de informatii despre toti cei implicati in cazul nostru . Acest infractor a lucrat tot timpul , in Petrosani , la Tg Jiu si in Bucuresti . Consuma alcool in cantitati mari ,ceea ce el nu are voie , datorita bolii de care sufera de mic copil . Epilepsia , boala de care a profitat in seara de 11 dec 2004 , mimand mai multe crize de epilepsie .
Romani, dupa trei crize psihomotorii facute in ambulanta si la spital , asa cum scrie in fisa lui si in certificatul medico-legal al acestuia , el era treaz , statea intr-un carucior cu rotile si mai si radea cand ne-a vazut in camera de urgenta a Spitalului Petrosani , la care ne prezentasem toti membri familiei Mihalcea , pt ingrijire medicala .
Acest infractor facea crizele ca si jucaria , Hopa Mitica !
Foia de observatie clinica generala a lui Argeseanu , atesta vatamarile suferite de acesta, ora la care a fost internat
(23, 20) si deasemeni arata motivul internarii lui in spital , in seara de 11 dec 2004 . La ora 23,20 acestuia i s-a facut internarea , dar el pana atunci a fost examinat de medici in camera de garda a Spitalului de urgenta din Petrosani .Daca va uitati in Rechizitoriu si in sentintele date de Tribunalul Hunedoara si Curtea de Apel Alba veti constata ca la ora
24 ,00 s-a consemnat ca a avut loc incidentul . Pai , atunci cine l-a lovit pe acest infractor la acea ora ? Medicii din spital ,asistentele, infirmierele , ca noi , familia Mihalcea la ora 24 eram acasa impreuna cu martorul si prietenul fiului meu Boaca Dorin ? Argeseanu a fost internat deoarece prezenta;
-cefalee , varsaturi
- halena alcoolica in aerul expirat
– crize comitiale …(indescifrabil ) + ambulant si agitat psihomotor extern.
Acum va intreb eu romani .
De ce cei 4 avocatii pe care i-am avut pana in faza de recurs nu au adus la cunostinta toate aceste lucruri judecatorilor ?
Oare de ce cei care cerceteaza dosarul nostru , in momentul de fata , se prefac ca nu exista nici-o ilegalitate in acest dosar ?
Chiar nimanui nu-i pasa de viata unui tanar onest ,cuminite si educat ? http://pic6.piczo.com/aparatidrepturile/?g=22476592&vsrc=preview
Reply With Quote