View Single Post
Vechi 16.04.2011, 16:12:57
addavv addavv is offline
Member

Data înregistrării: 05.12.2010
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Draga Noesisaa, as vrea sa-mi spun si eu parerea si sper din suflet sa nu te supar sau sa te deranjeze vreun cuvant de-al meu.

Sa povestesc un pic din scurta mea experienta cu biserica catolica. Am intrat cam de 5 ori in diferite biserici catolice cu diferite ocazii: o data la nunta unui prieten catolic si de celelalte 4 ori vizitare ca pe un muzeu. Desi am fost doar vizitator sau "spectator" nu m-am simtit deloc in largul meu si nici atrasa de slujba (cununiei catolice) sau de picturile de pe pereti ori de statuete. Simteam doar nevoia sa ies din biserica.

Sper ca aceste cuvinte ale mele sa nu jigneasca pe utilizatorii catolici.
Dar e firesc sa simt asa pentru ca eu sunt ortodoxa, nu catolica si nu ma regasesc deloc in bisericile catolice. Mie imi este foarte draga atmosfera din bisericile si manastirile ortodoxe, acolo este implinit sufletul meu.

De aceea eu nu cred ca-ti este de folos sa te rogi intr-o biserica catolica.
Cred ca ar fi mai bine sa mergi o data pe luna la cea mai apropiata biserica ortodoxa, iar in rest sa te rogi in coltisorul tau cu icoane si candela de acasa.
Daca esti prea departe de cele doua parohii din Olanda, poate gasesti una mai aproape in Belgia sau Germania (unde sunt numeroase).

Te rog sa ma ierti daca am zis vreun cuvant nepotrivit.
Reply With Quote