Subiect: cosmaruri
View Single Post
Vechi 16.04.2011, 22:01:09
Un_trecator Un_trecator is offline
Junior Member

Data înregistrării: 11.04.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de oana_maria Vezi mesajul
poate din faptul ca te-ai rugat cu motiv anume si in timpul rugaciunii ai ramas cu cererea in minte..cand te rogi lasa orice grija,dorinta,aspiratie spre care tinzi si citeste pentru sufletul tau.Dumnezeu stie ce doresti si iti va indeplini ruga.dar sa nu te rogi numai cand vrei ceva.rugaciunile sunt,dupa continutul lor,de lauda,de multumire si de cerere,iar lui Dumnezeu cele placute ii sunt cele de multumire si de lauda.
Dupa o perioada in care ma apropiasem mult de Dumnezeu, in care nu exista zii sa nu aprind candela si sa ma rog , o serie de vesti bune si de lucruri bune nu au intarziat sa apara. Asa de bune incat m-am pierdut iar pe drum...Totul e bine, ce se poate intampla? Si incet incet m-am indepartat iar...Si am ajuns fix in punctul din care am plecat...Totul s-a naruit...

Mi-am cumparat un acatist de multumire si imi propusesem sa-i si multumesc Bunului Dumnezeu pentru cate ne-a dat si pentru cate face pentru noi, insa tentatiile de a face altceva au luat-o inainte...Si acum ma simt rau...
Reply With Quote