View Single Post
Vechi 15.07.2007, 21:39:14
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria55
Draga Cristi ,
nu crezi ca e un pacat aducerea acestui titlu mereu in prim plan ,indiferent de comentar ? Te intreb pe tine ca stiu ca intelegi ce vreau sa spun .:)

Daca s-ar fi intitulat "e pacat sa te sinucizi " asi fi zis , nu , dar prin insasi afirmatia din titlu ,da-mi voie sa-ti spun ca eu am retineri sa ma exprim .

Tu cum vezi ? Mai invat si eu cate ceva .

maria
Draga Maria, ai perfecta dreptate, cind te intriga titulatura acestui topic pentru ca se deduce pina la urma ca sinuciderea reprezinta un drept al nostru. Fals intradevar prin inducerea acestei idei din insusi titlul topicului. Dar, il luam ca atare asa cum la intitulat cel ce a initiat acest topic. Trebuie sa demonstram prin expunerile noastre, pacatul sinuciderii si ca libertatea noastra nu trebuie pusa in slujba raului, a vrajmasului vazut sau nevazut. Titlul sugereaza gresit si poate chiar voit, un drept inexistent, un drept spre impingerea la pacat, un mare pacat pina la urma ,a suprimarii propriei vieti.
Reply With Quote