View Single Post
Vechi 15.07.2007, 23:08:52
ancah
Guest

Implicit

Mirean: am o solutie foarte buna de desfundat urechile si de clatit ochii, caci oricat ti s-ar raspunde, te faci ca nu vezi si ca nu auzi: rugaciunea.
Intr-un fel e ca si cum am vorbi la pereti, dar si peretii dau ecou, ca semn ca au primit vorbele ce i se spun.

Indemnul "mergi si citeste si invata" era adresat unei persoane, care in nenumarate cazuri a afirmat ca botezul e egal cu zero, ca nu crede in Dumnezeu si nici in cele scrise in biblie, si deci nu iti erau adresate tie, caci nici nu ai nick-name-ul romandragut, nu?.

Ai un fix cu contextul istoric. Probabil te-a scos din incurcatura de multe ori. Iata ca nu se potriveste intotdeauna. Contextul "istoric" este cunoscut in cazul in discutie, si anume cel amintit in paragraful anterior.

Tie ti-am adresat raspuns, la cele scrise de tine, nu de altul: "Cand va creste iarba pe potecile dintre chiliile noastre, sfarsitul este aproape".

Tin cu adevarat la ideile antiecumenice, caci am inteles de la altii mai invatati ca mine, ce se ascunde cu adevarat in spatele fatadei frumoase si aparent inofensive a ecumenismului. Ai spus si tu, ca nu e suficient sa fii absolvent de Teologie, pentru a intelege anumite lucruri. Subscriu. Si cand spun acest lucru nu ma refer la Parintele Staniloaie, care a fost deasemeni un antiecumenist, ca si Pr. Cleopa si multi altii de aceasi talie.

Cam greu sa fiu "fata ta", mai degraba mama ta, daca e sa privim la varsta fiecaruia.

Ca sa evit orice discutie, de acum inainte te voi ignora, caci acesta nu e dialog ci monolog cu un "surd". Nu-mi place sa-mi irosesc timpul pe cei, care si asa nu aud.

Imi repugna in general tonul nepoliticos, pe care unii dintre forumisti il adopta, in lipsa de argumente intemeiate.
Il rog pe Bunul Dumnezeu sa te ierte, frate, si sa ma ierte si pe mine.
Reply With Quote