View Single Post
Vechi 19.04.2011, 10:09:20
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Cum ziceam mai sus, exemplu tipic de "atheistic brainswash".

M-as fi apucat la prima jumatate de "argumente" sa-ti arat prostia din "informatiile" cu care te hranesti dar ajung si la a doua parte unde nu mai este eroare rationala ci doar rautate gratuita si mizerie sufleteasca am zis ca n-are sens.

Un om care se scalda in ura si dispret nu poate judeca limpede.
Sa dau exemple din Biblie e mizerie sufleteasca!? In sfarsit vad ca ne intelegem.

Nu as avea probleme cu Biblia, pe care o vad ca o alegorie/metafora antica, daca n-ar fi atati crestini habotnici care s-o predice ad literam sau selectiv dar cu pretentia ca e 100% adevarata. Privita mai lejer, Biblia arata evolutia morala a unei comunitati dar unii se incapataneaza sa creada ca aceasta evolutie s-a oprit acu 2000 de ani cand exemplele pe care le-am dat erau considerate ok. Inteleg ca homosexualii erau priviti drept bolnavi acu' 2000 de ani cand bolile erau cauzate de pacate dar sunt totusi 2000 de ani de atunci, chiar daca mai bine de 1000 au apartinut religiei. Mi-ar fi placut sa intelegi ca exemplele date se leaga nu de vreun principiu moral, ci de procreere. Se cheama selectie naturala. Homosexualii nu-si perpetueaza genele, exceptie facand acei homosexuali care fortati de societate isi intemeiaza familii heterosexuale (poate ai vazut American Beauty). Ori noi vrem sa ne perpetuam genele chiar daca nu personal, iar homosexualii diminueaza sansele ca genele noastre sa treaca mai departe. Mai exista si componenta sociala. Cei care reusesc sa treaca peste prejudecati se pot concentra la lucrurile cu adevarat importante. In fine, sunt optimist sa cred ca pana la urma veti intelege ideile si nu va veti mai lega de amanunte mizerabile, chiar daca sunt preluate din Biblie.
Reply With Quote