View Single Post
Vechi 19.04.2011, 23:57:01
The_Fallen The_Fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.06.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de blackswan Vezi mesajul
Deși n-am cunoscut până acum niciun gay, tot nu cred că n-a fost cineva în viața fiecăruia, care să-l înjosească, pentru că e gay. Și nu vorbesc numai de aceasta, ci și de dezamăgiri de altă natură, care l-au înrăit. Toți am avut frustrări și suferințe, dar unii nu le pot depăși și le iau prea în tragic. Fiincă nu sunt cu Dumnezeu.
Tin sa spun ca pana cand nu vom accepta faptul ca un barbat poate fi agresat/hartuit sexual de un altul sau chiar supus unui viol nu ar trebui sa acceptam homosexualitatea. Aceasta este problema reala, o problema sociala si nu faptul ca vai, draga Doamne, ce mult imi pasa de ala ca ajunge in iad si ca e pervers. Asta deriva din orbire si aroganta. Regret sa va dezamagesc dar homosexualul nu este cineva care face in privat ceea ce face, ci va poate viza si pe voi barbatii de pe acest forum. V-ar placea sa fiti tinta unor asemenea gesturi si actiuni la locul de munca sau in armata sau mai stiu eu unde? Ce ati face, cand societatea considera ca asa ceva nu se intampla sau chiar mai rau, ca e haios, cum ne arata unele filme, in care violurile savarsite in puscarie sunt prezentate ca pe ceva normal si comic?
Reply With Quote