View Single Post
Vechi 20.04.2011, 10:27:03
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de myreille Vezi mesajul
Buna! V-am scris anterior ca voi vb cu duhovnicul si m-a indrumat sa fac ceea ce si pr Gheoghe a zis, cat si restul...m-a indrumat sa port o discutie ff deschisa cu persoana in cauza despre acest lucru...am purtat o discutie si sunt profund dezamagita de impresia ce mi-a facut-o....am intrebat-o cum vrea sa isi creasca copilul ea fiind adventista...si copilul viitor ortodox...a raspuns ca acum nu mai este adventista, i-au retras calitatea de membru in momentul in care a ramas gravida inainte de a se marita sj cand s-a casatorit legal cu un ortodox...a zis ca pe copil il va invata lucruri neutre...si el va alege cand va fi mare ce ii convine....lucru ce m-a dezamagit complet....si m-a socat...eu i=am zis ca daca e botezat ortodox...pai ar trebui sa il invete ortodoxia , nu altele...ori alba ori neagra....si a zis ca are soacra ff bisericoasa si ca il va invata ea mersul la biserica....
E ff greu de vorbit cun un adeventist am observat...f incapatanat in crezarile lui..........
Va multumesc pt ca ati contribuit in oarecare masura la decizia luata...si vad ca ma conving pe zi ce trece cata dreptate avea pr gheorghe in mesajele de mai sus....
Slava Domnului. Te-a ferit de ispita.
Doamne ajuta.
Reply With Quote