Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
Tuty, ai raspuns la un mesaj din 2006! Presupun ca intre timp casatoria a dat si roade... Si inca ceva: Elena nu e ignoranta; as zice, chiar dimpotriva.
Putin mai multa atentie in formulare, ca sa nu jignesti inutil, draga Tuty.
Un Paste fericit iti doresc!
|
Draga Miha, crede-ma, nu am timp sa vad anul postarii, eu am vazut subiectul activ, dar, indiferent de acest detaliu, al anului, afirmatiile facute de unii nu pot fi trecute cu vederea de catolici, deci chiar daca, afirmatia mea conform careia ea ar fi ignoranta pare jignitoare, ea paleste in comparatie cu afirmatiile ei false referitor la BC, iar eu ca si catolic as fi ipocrita daca as tacea, in plus as permite perpetuarea unei erori iar asta n-o voi face.
Din punctul meu de vedere cineva care nu este bine informat insa vine pe un forum public si arunca cu pareri personale/sau pareri auzite de la terti, este o persoana ignoranta.
Si eu sunt ignoranta in alte domenii, dar nu-mi permit sa fac enunturi sub forma unui adevar absolut, tocmai pentru a nu da cu bata in balta, asa cum s-a intamplat aici.
Paste fericit iti urez si tie, si o Saptamana a Patimilor plina de haruri si cu cat mai putine ispite ( ca stim cum isi vara cel rau coada tocmai acum).