View Single Post
Vechi 20.04.2011, 12:35:45
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Iată un răspuns bine alcătuit. Parcă ai fost inspirat cînd ai scris cele de mai sus.
Frate eu doar expun invatatura ortodoxa crestina la nivel universitar si postuniversitar (daca este cazul), asa cum am invatat-i si am inteles-o si eu. Este ceea ce se invata la facultate... ca multi studenti nu pricep asta e cu totul alta treaba.
(Nu o sa ma mandresc cu smerenia, adica afisand o falsa smerenie tocmai pentru a afia mandrie. Nici nu o sa spun "sunt smerit dar vreau sa se stie". Cu ajutorul Domnului si a parintelui duhovnic si a profesorilor de la facultati ma judec pe mine insumi.)

Sa multumim lui Dumnezeu ca ne daruieste Duhul Sfant ca sa putem intelege Adevarul. Sa multumim lui Hristos ca ne invata prin Sfanta Scriptura, prin Sfintii Parinti prin teologii adevarati si duhovnicii adevarati ("pomul se cunoaste dupa roade si omul dupa fapte").

Bucuria este a mea ca am cu cine impartasi dragostea Adevarului, a lui Hristos Iisus.

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Doamne ajută și să mai rămîi pe aici!
In masura timpului disponibil si daca este si voia Domnului voi mai scrie, in primul rand pentru fratii si surorile crestin ortodocsi dar si pentru tot omul ce doreste "Calea, Adevarul si Viata" care este Hristos Iisus, Dumnezeu adevarat si om adevarat.

Doamne ajuta. Har si pace.

Last edited by Eugen7; 20.04.2011 at 12:38:01.
Reply With Quote