View Single Post
Vechi 20.04.2011, 13:58:17
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Nu inteleg ce spuneti. Era vorba de BO, nu de cate rataciri sunt in lume si ce parere are fiecare. Dvs. spuneti ca BO are aceeasi conceptie ca a dvs., iar eu am spus ca nu. Nu ma intereseaza conceptia dvs. daca e gresita si cati o sustin.
Înseamnă că sunteți ermetic, sunteți închis dialogului, conform cu schema "părerea mea e corectă, a ta e greșită și nu mă interesează". Purtător de cuvânt al BO n-am auzit să fiți.

Citat:
Ati devenit catolic dar se pare ca nu cunoasteti istoria BC. Daca nu stiti BC chiar si-a cerut scuze pentru ce a facut in trecut, prin papa. .
Cunosc foarte bine și istoria BC și a BO. Tocmai faptul că BC și-a cerut scuze pentru greșelile din trecut m-a convins că aceasta este Biserica lui Cristos. Dacă și BO și-ar fi cerut scuze, măcar pentru toți preoții și ierarhii care au colaborat cu Securitatea, poate mi-ar fi schimbat părerea.

Citat:
In tarile ortodoxe ocupate de catolici acestia au "convins" pe ortodocsi sa treaca la catolicism (Polonia in Ucraina, Austria in Transilvania, Ungaria ortodocsii de acolo).
Și în regiunile catolice ale țărilor ortodoxe ocupate de comuniști aceștia au "convins", cu largul concurs al BO, pe catolici să treacă la ortodoxie.

Citat:
In rest, ideile dvs. personale, conceptiile ecumeniste sau ce crede BC nu le puteti spune cu titlu de adevar.
Halal atitudine. Ce aberație mai e și asta, ați vrea să le spun cu titlu de minciună ?!!!

Citat:
In primul rand nu ma intereseaza,
Atunci retrageți-vă din discuție. Forumul este pentru persoane pe care le interesează părerea interlocutorilor.

Citat:
in al doilea aici pare a fi un forum ortodox, deci prevaleaza conceptiile ortodoxe, nu cele catolice, personale, adventiste sau budiste. Desigur, fiecare isi poate expune ideile si parerile, precum si credinta proprie.
Văd că sunteți nehotărât. Ori ne putem expune părerile personale, ori nu putem. Vă atrag însă atenția că și părerile dumneavoastră au exact același statut, de păreri personale, pentru că, după cum am mai arătat, nu vorbiți în numele Bisericii Ortodoxe.