View Single Post
Vechi 21.04.2011, 12:42:53
eeaotly eeaotly is offline
Member

Data înregistrării: 15.02.2011
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit Gunoi

Eu nici nu acord atenție acestor anunțuri (cum, dealtfel, nu acord prea mare atenție nici ziarului Libertatea). Mi se par caraghioase și prostești. doar uneori, de curiozitate, le citesc și mă amuz de prostia revărsată și de limbajul agramat. E clar că sunt "vrăjeli" (adică abureli), că icoanele și crucifixul sunt doar așa, de "rating" (dau bine), și că, anunțurile sunt date chiar de țigăncile în cauză sau de rude ale acestora, care mint de rup pământul și nici măcar nu știu să vorbească bine - dacă citești bine textele, poți observa lesne că toți "clienții" lor sunt analfabeți.

Cât despre așa-zisele "măicuțe" care dezleagă și fac și dreg, sunt și alea vrajeli. Măicuță din aia mă fac și eu, cât ai clipi. Îmi pun un batic pe cap, fac o poză, scriu un text, și să vezi ce maestră sunt în toate alea! Oamenii sună, eu bat câmpii, și banii curg. Mare filozofie nu e!

Nu trebuie neapărat să lucrezi cu nu știu ce ființe diabolice ca să tragi în piept niște oameni naivi. Vrajitoarele alea sunt niște escroace, iar escrocheria ar trebui să fie pedepsită prin lege. Dar, cum la noi corupția e mare iar legea nu se respectă...

Oricum, am observat că de obicei, anunțurile vrăjitoarelor se învecinează cu cele ale prostituatelor și lesbienelor. Asta, pentru mine, spune multe - is just garbage.

Pagina aia de ziar e foarte bună atunci când ești undeva pe câmp și nu ai hârtie igienică...
Reply With Quote