View Single Post
Vechi 21.04.2011, 14:00:49
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
Bine se intreba Iisus daca va mai gasi credinta la a doua Sa venire... Pai lasa ca-i avem pe protestantii care se inmultuesc ca ciupercile dupa ploaie. Faci iar o confuzie apoi eu spun ca ori nu ai nici o treaba cu credinta ori te prefaci! Ce imi dai cu puterea preotilor cand spui ca ei si-au luat niste nume de la sine?!?Confuzia e urmatoare. Noi trebuie sa ne umplem mereu cu Sfantul Duh dar nu trebuie sa cerem aceasta putere cum a facut Simion! Sau la cerere! Ci printr-o viata cat mai crestina. Crestina ortodoxa sau catolica! Orice carte care nu are aprobarea Sfantului Sinod nu e ortodoxa decat in parte. Cartea depsre Paisie e copilareasca ea nu contrazice invatatura ortodoxa dar e greu de crezut! Locurile citate nu sunt clare ...Cartea de care vorbesti nu vad sa aiba binecuvantarea sinodului!
Dar cartea de care ai spus tu, are binecuvantarea sinodului? Care carti au aceasta binecuvantare? Vreau sa vad si eu lista.

Si am o intrebare: ce zice Sinodul despre Tainele din Biserica catolica, sunt ele adevarate sau nu? Daca nu, discutia se incheie aici. Daca da, urmeaza o alta intrebare: avand in vedere ca sunt Taine valide, si ca atare si ei se Impartasesc cu Trupul si Sangele Domnului, au voie ortodocsii sa ia aceasta Impartasanie? Daca nu, explica de ce, din moment ce tainele sunt adevarate. Daca da, sa imi arati si mie unde a zis Sinodul asa ceva.

Iar faptul ca preotii si-au luat un nume nu are de a face cu puterea lor, pentru ca puterea lor nu tine de numele pe care il poarta, ci tine de credinta in Iisus, atat a lor cat si a credinciosilor.

Si sa nu uit, ca tot vorbeai despre Franta care este exact tara in care traiesc, si am prietene care sunt implicate in miscarea harismatica catolica: aceasta miscare nu este dupa capul ei, ci este recunoscuta si aprobata de Papa. Asa ca informeaza-te mai bine atunci cand vorbesti cate ceva cu care nu ai tangenta in mod direct.

Last edited by Adriana3; 21.04.2011 at 14:03:59.