Citat:
În prealabil postat de catalin2
Adriana, cred ca sora ta stie tot ce trebuie sa inveti, din ce mi-ai spus am dedus ca are smerenie si ascultare. Doar pe acestea trebuie sa le inveti.
Da, nu mia stiam unde am citit despre cei doi penticostali, bine ca ai gasit tu. Si nu au spus rugaciunea inimii cum imi aminteam, ci acea rugaciune.
Ca ortodox tu ar trebui sa stii ce lucrare are si diavolul, nu trebuie sa spui ca sunt ideile mele. Gasesti despre asta in toate cartile ortodoxe, dar mai evident in Vietile sfintilor, pateric sau limonariu. Nu, ingerul cazut nu poate face aceleasi minuni ca cele divine, face doar imitatii nereusite. In general poate face doar impresii false, de genul halucinatiilor. Exista multe carti, inclusiv catolice sau neoprotestante despre "minunile" de la vrajmasul.
Am observat ca nu te intereseaza altceva decat parerile tale, chiar daca spun altceva sfintii, neoprotestantii, etc, deci discutia e pierdere de vreme.
|
Smerenie? Se vede ca nu o cunosti. Nu o sa scriu aici cum se poarta cu superioara, insa eu ma bucur ca nu este chiar atat de "smerita", inseamna ca inca mai are sanse sa se trezeasca la adevar
Bine Catalin ca in sfarsit ai scris adevarul despre minunile facute de diavoli!:
Citat:
În prealabil postat de catalin2
"ingerul cazut nu poate face aceleasi minuni ca cele divine, face doar imitatii nereusite. In general poate face doar impresii false, de genul halucinatiilor. "
|
In sfarsit! Ei acum mai ramane sa vezi cu ochii tai minunile din alte biserici crestine ca sa vezi ca nu sunt impresii false si halucinatii, ci sunt minuni cat se poate de adevarate.
Cat despre vorbirea in limbi care inceteaza cand cineva se roaga, se vede ca tu nu ai auzit cu urechile tale aceasta vorbire ca sa te apuci sa te rogi si sa vezi ca ea nu inceteaza. Eu am o prietena catolica, care a vorbit in limbi in prezenta mea, si desi m-am rugat non-stop in mintea mea, vorbirea nu a incetat. Nici poveste sa fie dupa cum a scris Serafim Rose. Se vede ca nici el nu a fost vreodata de fata la vorbirile in limbi ca sa vorbeasca apoi din proprie experienta. Este foarte usor de verificat, si totusi se prefera defaimarea.
Cat despre faptul ca nu ma intereseaza altceva decat parerile mele, cred ca te uiti in oglinda cand spui asa ceva. Pe tine nu te intereseaza alte pareri decat ale tale, ba chiar ai afirmat-o cu gura ta. Dar ma bucur ca macar ai renuntat la ideea ca diavolul ar putea face aceleasi minuni ca si Dumnezeu. Urmatorul pas este sa inveti sa le distingi pe cele doua.