Citat:
Īn prealabil postat de AlinB
Hm, divorturile se fac cu termene peste termene, la interval de luni, a fost chiar asa greu sa te prezinti macar o singura data sa-ti spui punctul de vedere?
Si vezi ca te mai contrazici, mai intai zici ca nu poate fi hirotonit decat daca tu ..si pe urma spui ca nu are impedimente.
Nu esti intr-adevar obligata sa te calugaresti doar ca sa-i faci lui un hatar, cu atat mai mult daca nu simti ca ai o vocatie in acesta directie.
Pe de alta parte, gandeste-te si cine o sa aiba grija de tine, nu ca peste tot in manastiri ar curge doar lapte si miere dar este totusi o posibilitate sa ai niste oameni alaturi la greu.
In ceea ce-l priveste pe el, nu-l poate nimeni blama, mai ales oameni straini care nu au auzit si punctul lui de vedere.
Ce a fost a fost, acum gandeste-te ce ai de gand sa faci pentru tine de acum inainte.
|
Nu ma contrazic cu nimic.....am spus si ma repet ca el nu are nici un impediment canonic pt a fi hirotonit preot, dar numai dupa ce depune votul monahal.Cum el isi doreste ff mult sa-si ia gradele (protosinghel,arhimandrit, episcop) nu va putea daca eu nu sunt calugarita sau decedata.Cat despre calugarie nu am aceste ganduri pt ca in manastire te duci cu o chemare nu din deceptii.Ma las in voia lui Dumnezeu!Cat despre prezentarea la divort (a durat 4 luni)nu am avut binecuvantarea pr duhovnic sa merg.M-a sfatuit sa-l las sa divorteze singur, sa-l las sa spune ce vrea, el va raspunde in fata lui Dumnezeu pt tot.A bagat divort cu acordul partilor, eu nu am fost de acord, si-a adus parintii martori si instanta ne-a divortat.Am primit hotararea, i-am aratat-o pr duhovnic, m-a sfatuit sa rabd si sa las totul in seama lui Dumnezeu, ca le va trage cu varf si indesat.