Subiect: nelamurire
View Single Post
Vechi 22.04.2011, 13:19:23
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de mirela.b Vezi mesajul
Duhovnicul (par Ioanichie din Frasinei)este de acord cu a doua casatorie, dar imi trebuie binecuvantarea PS Emilian.PS mi-a spus "ca nu-mi da binecuvantare pt ca ma pot mantui prin boala, ii pare rau ca s-a intamplat asa, dar daca eu m-as casatori a doua oara sotul meu nu ara mai putea sluji".
Mi se pare un abuz ..Cum este posibil sa ti se impuna de catre cineva din Biserica ca tu sa fi jertfa vie, pentru sotul tau? Cu ce drept ti se ia sansa la o viata personala mai buna? Adica dupa ce ca esti bolnava si ai fost parasita de sot, nu mai ai dreptul la nimic, pentru ca el sa poata sluji?? Eu nu cred ca Dumnezeu vrea sa fie slujit cu asemenea pret si atata nedreptate! Ti-a spus ca te poti mantui prin boala? DAR DACA TE VINDECI? Pentru ca exista minuni! Atunci tu cui ramai draga mea?

Ii dau dreptate lui Alin cand spune:
"Sau poate de fapt sunt pretexte, pentru a pastra pentru sotul tau aparentele unei despartiri de buna voie pentru binecuvantate pricini, cand de fapt, in ceea ce il priveste, si pentru ce a facut n-ar trebui nici macar in calugarie sa fie primit."

Iti doresc din suflet sa te ajute Dumnezeu sa gasesti calea dreptatii si sa te bucuri de ea! Cu siguranta cineva te va ajuta sa scoti la lumina adevarul!Ai nadejde in Dumnezeu si roaga-te la Maica Domnului!

Paste binecuvantat sa ai!
Reply With Quote