View Single Post
Vechi 22.04.2011, 13:32:52
vinerea13 vinerea13 is offline
Banned

Data înregistrării: 01.04.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Am spus ca dvs. nu intelegeti toate aspectele, e si normal, spuneati ca doar de curand ati devenit credincios, nu aveati timp sa adunati multe informatii. Probabil eu cunosc mai multe despre catolicism decat dvs.
Citat:
E chiar invers, dar aveti scuza ca sunteti de putin timp credincios si nu ati reusit sa vedeti
Citat:
Doar daca glumiti, de aceea spuneam ca nu cunoasteti foarte multe din ortodoxie.
Am observat că mai toți interlocutorii dumneavoastră sunt novici în ale credinței. Nu cunosc suficient de multe despre ortodoxie, catolicism, protestantism sau neoprotestantism.

Ortodocșii știu despre ortodoxie mai puțin decât dumneavoastră, catolicii mai puțin despre catolicism iar protestantii mai puține despre protestantism.

Dar ei au o scuză: nu au avut timp să citească nici Biblia nici sfinții părinți cu aceeași capacitate de asimilare și aceeași profunzime ca dumneavoastră.

Aceste argumente de genul „eu știu mai multe decât voi fiindcă sunt mai vechi, mai citit și mai profund” probabil că vor convinge pe unii dar... atenție la mândrie!