View Single Post
Vechi 22.04.2011, 13:58:18
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana3 Vezi mesajul
Tu te bazezi doar de niste povestioare de genul: un calugar in desert vede un inger de lumina care ii spune nu stiu ce si apoi, un avva imbunatatit are descoperire ca ingerul era de fapt diavol. Pe baza a catorva povestioare de acest gen treci cu vederea toate celelalte in care oamenii sunt incredinati ca minunile sunt de la Dumnezeu si nici nu se pune problema ca ar trebui verificat ceva, atat este de evident, ca in exemplele de mai sus.

Ia la modul concret povestioarele care iti sunt o asa de mare piedica si ai sa vezi ca te ratacesti rau de tot in fricile proprii.
Ceea ce trece dânsul cu vederea este însăși cuvântul Scripturii, în care se arată clar că Saul, care în acel moment nu era nici pe departe îmbunătățit, ci dimpotrivă, un mare păcătos și prigonitor al Bisericii, nici o secundă nu se îndoiește că cel care îi vorbește este Cristos (și bine face, căci "greu îți este să dai cu piciorul în țepușă").

Cum ar fi fost să zică Saul: "Ia stai, de unde știu eu că ești Dumnezeu și nu satana " ?!!!

Last edited by Erethorn; 22.04.2011 at 14:00:26.