View Single Post
Vechi 16.07.2007, 19:42:00
Catalina Catalina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2006
Implicit

In data de 5-07-2007 Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia ne trimite rezolutia cu privire la petitia noastra trimisa d-lui ministru MAI Cristian David .
Credeti ca subcomisarul de politie judiciara Tudor Vasile si Ernest Balint , agent de politie judiciara sunt vinovati de de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor , prev de art.246din Codul Penal ?
NU, sunt nevinovati de toate ilegalitatile din dosar, savarsite cu intentia de a-mi baga fiul in inchisoare nevinovat !!!!!!!!!!!!!
Cornel Herlea , procuror sef sectie urmarire penala si criminalistica la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia spune ca in opinia noastra trebuia ca martorii nostri sa fie audiati in dosarul Mihalcea ,cu nr 210602 / 2005 si nu in dosarul lui Argeseanu Valeriu Cosmin 69315 / 2004 .
Daca se vrea adevarul, il mentiona si pe cel de al treilea dosar 1014/P/2005 in care a fost audiata , prietena fiului meu , Jerca Andreea Maria in data de 4-5 ian . Acest dosar a avut prima data nr 1014/P/2005 , nu 1014/P/2004.
De ce au modificat anul , d-nii politistii ?
De ce subcomisarul Todor Vasile si agentul de politie Ernest Balint nu au inregistrat plangerea familiei Mihalcea ca plangere penala in data de 13 -12-2004 ?
Noi am depus-o in data de 11 dec 2004 ,in jurul orei 23,30 - 23,45 , acuzandu-i pe fratii Geonea si
pe Argeseanu , ca ne-au atacat si ne-au batut pe strada , fara a avea nici-o vina !
-De ce au luat in considerare denuntul lui Popan Ion din data de 17 dec 2004 si nu plangerea noastra din acea noapte de 11 dec 2004 ?
Pentru ca Popan Ion are relatii in Poltie si Parchet ? Relatiile cu care chiar dansul s-a laudat unei cunostinte de a familiei noastre.
Citez;’’ Am un COLONEL SI UN PROCUROR si am sa-l bag pe fisu si pe tasu in pucarie !’’Este adevarat ca are aceste relatii . Colonelul cu care s-a laudat acesta , este comisar de Politie la Politia Petrila din jud Hunedoara si se numeste Morar Victor , nasul de botez la unul din nepotii d-lui Popan Ion .
Si deasemeni exista si procurorul , care este prim procuror la Parchetul de pe langa judecatoria Petrosani si se numeste Kando Gabriela Mirela , prietena de familiei cu sora d-lui Popan ,pe nume Valeria .
In plangerea noastra am acuzat trei persoane, care ne-au atacat si ne-au batut , nu numai una , asa cum vor politistii sa scoata in evidenta ! Am sustinut si sustinem ca trei persoane , aflate sub influenta alcoolului ne-au atacat si ne-au batut pe toti trei membri ai familiei Mihalcea .
Eu, fiu si sotul meu NU AM LOVIT PE NIMENI dintre acesti trei infractori .
De ce vor sa scoata in evidenta ca noi am raspuns cu violenta asupra atacurilor celor trei infractori recidivisti ?
O singura lovitura de bata , data la voia intamplari de fiul meu a existat , atat ! Si tindem 100% sa credem, noi si martorii nostri , ca Andrei NU este vinovat de vatamarea suferita de acest infractor .
Acest infractor periculos nu a fost lovit de fiul meu , datorita faptului ca toti martorii nostri , cat si cei prezenti la locul incidentului ne-au spus ca acesta nu era lovit , dimpotriva se simtea foarte bine si ca a fugit dupa noi pana la blocul in care locuim , unde ne-au asteptat circa 10 min , pt a ne bate din nou . Ne-au cautat , dar nu ne-au gasit , apoi s-au intors in piata si l-au agresat pe cea de a 5-a victima , acesta fiind Buzea Manuel ,persoana care i-a luat bata lui Geonea Robert , care apoi i-a dat-o fiului meu .
De ce nu cerceteaza aceste fapte cei de la criminalistica ?
Cercetarile nu se fac in birou , cercetand un dosar masluit de oamenii legii , pe care noi familia Mihalcea il contestam cu vehementa .
Dar cum au cercetat dosarul 1014 /P/2004 , daca acesta a fost intocmit in anul 2005 ,in data de 4-5 ian si in el a fost audiat doar Jerca Maria ? Adica au conexat cele doua dosare , 210602/2005(al infractorului Argeseanu ) si 69315/2004( al familiei Mihalcea ) la dosarul lui Jerca Maria Andreea !
Dl Cornel Herlea spune;’’Din continutul materialului probator administrat in dosarul cauzei rezulta ca urmarirea penala nu poate fi inceputa impotriva faptuitorilor ,pt savarsirea de catre acestia a infractiuni prev. in art 246 din Cod penal ,fiind incidente sub aspect procesual dispozitiilor art 10 lit d din Codul de procedura penala ,deoarece nici macar din continutul plangerii formulate de petenti nu rezulta o atutudine abuziva a celor doi faptuitor, plangerea facand referire la aspect de ordin procedural ,in administrarea probatiuni intr-o cauza penala fara a exista vreun element care sa conduca la concluzia ca lucratorii de politie ar fi incercat sa influenteze probatiunea sau p cei care au relatat in legatura cu faptele cercetate .’’
Cum s-a cercetat dosarul 1014/P/2004 ,daca acesta se afla in faza de recurs la ICCJ ?
Ce probe au verificat cei care au cercetat petitia trimisa d-lui ministru ,Cristian David , ca noi nu am trimis nici-o proba dansului ? Probele noastre se afla pe masa serviciului DIICOT !
Daca iau in considerare ce scrie azi dl Catalin Docea in ziarul Gazeta Vaii Jiului ,tind sa cred 100% ca nu s-a facut nici un fel de cercetari .

http://www.gvj.ro/eveniment.htm

http://www.gvj.ro/eveniment.htm
Reply With Quote