View Single Post
Vechi 22.04.2011, 14:48:57
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana3 Vezi mesajul
Fals, nu ai dat toate lamuririle ci ai dat doar o suma de teorii fara nici un exemplu concret. In cel mai bun caz o trimitere catre texte care de fapt nici macar nu sustineau teoriile zise de tine, ci dimpotriva.
Da niste exemple concrete, ca pana acum nu mi-ai dat nici un exemplu concret cu care sa pot sa imi schimb parerea, ci mi-ai dat doar cele care o confirma. De celelalte doar zici ca exista dar nu mi le arati. Si aici ma refer la concret, la practica, nu la teorii. Ia de exemplu din Limonariu, Pateric, Vietile Sfintilor sau ce alte texte preferi, ia te rog cateva exemple practice (cu crestini) care sa sustina teoriile zise de tine si apoi mai vorbim. Altfel intr-adevar este pierdere de vreme, pentru ca teoriile nedemonstrate practic raman teorii nefondate in cel mai bun caz, ca sa nu zic defaimari, mai ales cand exista atatea contra-exemple.
Adriana, de cand discutam pe forum nu am observat ca ti-ai schimbat vreodata vreo conceptie, desi multi ti-ai spus ca gresesti. Un om care e in eroare poate sa afle adevarul dar cel mai des nu doreste asta. Asa ca isi cauta parteneri care sa spuna acelasi lucru si apoi spune ca majoritatea conteaza, nu adevarul. Cand vei dori sa ma intrebi cu sinceritate ceva iti voi raspunde.