Citat:
În prealabil postat de ancah
Romandragut: ti-am citit postarile de-a lungul mai multor luni. Tu faci reclama buna homosexualitatii si iti arati dezaprobarea fata de ceea ce scrie in biblie sau in Sfintii Parinti referitor la homosexualitate, desi stii pra bine ca acest punct de vedere nu este agreat de colegii de forum. Nu am constatat in acest rastimp nici o imbunatatire in ceea ce priveste acumularea de cunostinte religioase la tine, nici interes de a o face, ba dimpotriva, ai devenit tot mai indraznet in a-ti exprima opinii incorecte din punct de vedere ortodox.
De aceea permite-mi te rog sa te intreb: ce cauti tu pe acest forum crestin-ortodox? Te intreb, caci acesta nu este un forum oarecare, ci un forum crestin-ortodox, cu care nu ai nici in clin , nici in maneca. Optica ta se indreapta permanent impotriva valorilor crestine, care pentru tine, conform spuselor tale, nu au nici o importanta.
Nu am nimic impotriva ca cineva sa aiba o alta optica , dar optica ta este in constanta opozitie.
In concluzie as vrea sa stiu care este scopul prezentei tale pe forum, ca sa stiu la ce sa ne asteptam de acum inainte din partea ta.
|
ancah..; nu esti ultima care ma intreaba ce caut pe aici. cunostiintele religioase nu se acumuleaza pe forum (mai ales de tine care dpdv esti daca nu pe langa cel putin mult prea departe). probabil am ceva notiuni de religie, poate chiar mai multe ca si tine, poate mai putine. insa nu urlu "sunt destept".
ancuta scumpa si draga, eu inteleg filosfia ta, insa trebuie sa fiu de acord cu ea? de exemplu am citit paolo coehlo si nu mi-a placut. mi se pare un imitator. l-am citit stiu despre ce este vorba insa nu trebuie sa impartasesc ideile. prefer mai degraba herlmann hesse din care coelo pare sa se fi inspirat.
am spus raspicat sunt ateu (adica pe intelesul tau, nu cred in dzeu, nu cred in satan si in nici o alta forta "supranaturala"). sunt homosexual si vad ca uneori scrieti ineptii referitoare la homosexualitate.
atata timp cat este un forum public nu vad de ce alte persoane nu pot participa. stai linistita, scumpete, ca nu sunt aici ca sa te oftic pe tine.
si apoi daca ai fi urmarit postarile mei ai fi evitat sa afirmi ca eu sunt mereu "contra".
scopul: este sa cunosc oameni, sa am o dezbatere sa inteleg sisteme de valori ale unora si maniera in care construiesc judecati.
acum te rog frumos sa iti cer scuze pentru gafa pe care ai facut-o si putem ramane in continuare prieteni.