salutare la toti, sunt nou pe aici dar sper ca aici pot gasi si eu un raspuns de care am mare nevoie,
deci daca dupa cununia civila e pacat sa faci sex.problema e ca sunt cu o fata de vreo 4 ani si in tot acest timp nu am avut relatii sexuale nici cu ea nici cu altele, nu ca nu am avut ocazia dar mi am facut eu o promisiune sa fac sex sau dragoste,cum vreti voi sa o luati, cu o persoana pe care o iubesc, nu sa plec la primul bordel si sa zic gata am facut o sunt barbat de acum.la inceput relatia noastra era mai mult ca o joaca dar cu timpul a devenit foarte serioasa, deci pana la urma am realizat ca ea e fata pe care o iubesc cu adevarat si am ajuns si la faza cu sexul dar ea mi a zis nu si am intrebat o de ce si mi a spus in fata ca daca ea face sex o va face dupa casatorie dar totusi nu intelesem motivul din ce cauza atunci si nu inainte pentru ca stie foarte bine ca peste ceva timp (un an, doi poate)ne casatorim.si asa m am intrebat care e motivul, din ce cauza nu vrea pana cand am aflat de la cineva ca daca faci sex inainte de casatorie e pacat si am intrebat o daca e din cauza asta si mi a raspuns ca da.alta chestie e ca de un an incoace numai la sex ma gandesc si sa ma duc la alta parca nu ma simt prea bine, asta inseamna sa mi incalc promisiunea ce mi am facut o si sa mi intrerup relatia cu ea deci am decis sa astept pentru ca in primul rand ea merita si in al doilea rand nu o sa regret mai tarziu eu. din aceasta cauza as vrea sa fac cununia civila inainte si pe urma sa ma casatoresc(peste cateva luni) si as vrea sa stiu daca e pacat sa faci sex dupa cununia civila, sa nu mai astept pana la casatorie.
merci mult si ast rasp voastre.
|