Am avut cel mai nefericit Paste de pana acum...
Mi-am facut planuri le care nu am putut sa le urmez( nu am ajuns deloc la biserica)
Nimic nu s-a intamplat bine in postul asta,decand m-am apucat:neintelegeri la serviciu dar si acasa ,care au culminat in Saptamana Mare!Singurul indiciu la toate aceste iesiri,poate fi inflamanzirea,care mie personal imi provoaca chiar schimbari de comportament,in prima etapa devin posaca,apoi iritata,dificila !Foamea,stresul si criticile neconstructive sunt doar cateva lucruri care-mi vin de hac!
Azi am lucrat,de Paste...nu a fost nici o atmosfera festiva,nu am mai simtit aceeasi comuniune cu Dumnezeu,ca acum ceva timp in urma...si cum sa se intample asta,daca nu te opresti din ceea ce faci pt a te gandi la Dumnezeu?Macar de Paste?
Sunt foarte,foarte trista,dezamagita chiar!!!
Imi este ciuda ca in amareala unei existente de nimic,in tot pestritul de azi,nu am avut nici o clipa de ragaz,de senin,sa ma gandesc la El...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|