Subiect: Ma simt trista
View Single Post
Vechi 25.04.2011, 21:35:30
VladCat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Hionia Vezi mesajul
Am si eu o intrebare,nu radeti de mine va rog.Daca sunt bolnava, poate nu prea departe de moarte si nu pot sa am copii, eu am voie sa iubesc un baiat si sa fiu iubita, am voie sa ma gandesc la casatorie? In general incerc sa vad dorinta de iubire ca pe o ispita, dar de multe ori mi-e greu sa suport singuratatea...
cred că ai voie dar în același timp cred că este și o ispită...fiindcă căsătoria este o taină prin care soții, prin iubirea ce și-o poartă se apropie împreună de Hristos...căci ăsta e scopul existenței noastre : ”pe noi înșine și unii pe alții și toată viața noastră lui Hristos Dumnezeu să o dăm”...în cazul tău se prea poate să fie mult mai înțelept să apelezi la căi care durează mai puțin timp pt a te apropia de Hristos...dar nu sunt sigur...adevărul este că mă depășește situația și poate era mai bine să nu mă întind mai mult decât mi-e plapuma...dar m-a impresionat mult mesajul tău și am simțit nevoia să răspund....roagă-te la Dumnezeu să îți lumineze calea și îți va explica El ce și cum...o să mă rog și eu pt tine
Reply With Quote