View Single Post
Vechi 17.07.2007, 09:47:34
Iustin44 Iustin44 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.06.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancah
Uite ce e , romandragut, daca incepi sa privesti cu alti ochi valorile crestine si incepi sa inveti (nu de la mine, ca nici eu nu stiu cine stie ce) ci din carti, de la oameni care stiu, de pe internet,de la preot, etc., atunci cu draga inima iti voi satisface dorinta. Pana atunci, ma abtin. Imi pare insa rau de tine, caci tanar fiind, ai sansa de a invata ceva folositor si eziti sa o faci.
Intrebarea mea e legitima, caci acest forum e ca un club, in care te astepti sa gasesti oameni cu aceleasi interese. Dar iata ca tu nu ai aceleasi interese cu restul membilor. Ceea ce te intereseaza pe tine e doar sa faci reclama, speri sa obtii legitimitate si nu vrei sa schimbi nimic din modul tau de gandire, indiferent ce ti se spune, de oricat de multi oameni. In concluzie, daca nu schimbi nimic din atitudine, locul tau nu este aici, ci pe alt forum. Chiar crezi ca-ti vrea cineva raul? Iti spun ca nu.
Gresesti f. mult Ancah, pt ca Mantuitorul a spus:"Pe cel ce vine la Mine, nu-l voi scoate afara de la gura Mea". El Insusi nu i-a alungat pe desfranati, prostituate si alti pacatosi. Tu in numele cui vorbesti de-ti permiti sa pui etichete ca romandragut e sau nu interesat de forumul acesta sau ca-si face reclama. Si Sf. Apostol Pavel ii prigonea pe crestini pana L-a vazut pe Hristos si I-a auzit vocea. Si eu am trecut pe la yoga, bioenergie si alte prostii pana am ajuns "din intamplare" la manastirea Sihastria, la Parintele Cleopa. Asa ca nu stii tu lucrarea lui Dumnezeu care l-a adus pe un forum ortodox pe romandragut, indiferent de ce fel de pacate are, doar Hristos a venit pentru noi cei pacatosi sau tu cumva esti fara de pacat. Dca nu te pricepi ce sa-i raspunzi lasa pe altii, nu te mai baga. Citeste pe Danion Vasile si Pr. Savastie Bastovoi si ai sa intelegi mai multe.
Reply With Quote