Citat:
În prealabil postat de renata.story
Iam o urma de regret ca nu am ramasa in Romania cu viata mea...insa viata mea nu poate exista fara el...
|
Cu ultima afirmatie,vad o mare problema aici, este vorba de
dragoste sau de
patima?
Din cate observ, dpdv religios lucrurile nu stau prea fericit, probabil va trebui sa va cununati la romano-catolici, nu sunteti deloc convinsa, si pe buna dreptate, ca veti avea de fapt o familie, copiilor probabil nu le va aloca nici macar atat timp cat aveti parte dvs. acum (adica aproape zero), pana la urma care este scopul acestei relatii?
Probabil il iubiti, dar va iubeste,
efectiv?
Adica cam pe ce loc sunteti pentru el? Ce alte lucruri au prioritate in fatza dvs. si cate? Muzica, viata sociala, altceva?
Nu sunteti casatoriti, deci aveti timp sa va ganditi inca daca vreti aceasta cruce si daca va este utila, mai ales ca si din punctul lui de vedere, nu pareti a prezenta cine stie ce utilitate de fapt.
Asa cum au stat lucrurile pana acum nu stiu daca este nevoie sa ajungeti pana la casatorie eventual sa mai aveti si copii ca sa va dati seama ca nu se va schimba probabil mare lucru, ca sa nu mai vorbim si ca eventualii copii e putin probabil sa-i puteti creste in credinta ortodoxa.
Deci pana la urma, care este finalitatea spirituala a acestei relatii?
De la manastire la o cruce care s-ar putea sa fie peste puteri si mai rau, cu paguba sufleteasca?