Salutare.Mi-am dat seama ca e extrem de greu sa vorbesti despre tine...Ce as putea spune la acest topic?Eu nu stiu cum sunt...Adica,am momente cand sunt fericita si optimista,dar ma cuprinde si o nostalgie de nedescris.Simt atingerea Domnului mereu si cred ca acest lucru ma ajuta sa lupt.Dar de multe ori ma intristez la gandul ca poate nu voi cunoaste mantuirea.Am o privire grava si o fata serioasa,dar numai cei ce ma cunosc stiu ca am si un pic de caldura in mine.Sunt visatoare,romantica si ft retrasa.Imi plac animalele,mai ales cainii si caii,natura si drumetiile.Sunt obsedata de curatenie,imi place albul si linistea.Urasc galagia,aglomeratia si orasele mari.
Sunt o fire foarte nervoasa si nehotarata.Deci mai am multe de pus la punct in viata-mi.
Cred ca Dumnezeu m-a binecuvantat prin familia pe care mi-a dat-o si prin adevarati prieteni.
Marturisesc ca El a intrat in viata mea si mi-a indreptat pasii spre Biserica,unde am intalnit "oamenii Lui".Eu eram mult prea preocupata de rock si alte lucruri daunatoare spiritului.Va multumesc!
Doamne ajuta!
|