View Single Post
Vechi 27.04.2011, 11:03:32
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana3 Vezi mesajul
Catalin,
Erethorn ti-a raspuns deja la o parte din cele scrise, si iti mai raspund si eu, dar daca continui cu reaua vointa demonstrata in ultimele mesaje, al meu pentru tine va fi si ultimul. Stii ca nu se arunca margaritarele la cei care le calca in picioare din rea vointa.
Adriana, eu nici nu mai citesc toate mesajele tale, mai ales cele lungi, mi se pare fara rost sa iti citesc parerile tale bazate pe o necunoastere. Si cum nu doresti sa le indrepti, ba chiar crezi ca ale tale sunt bune si toti ortodocsii sau sfintii se insala si ar trebui sa sa te asculte e doar pierdere de vreme. Tu oricum nu o sa-ti schimbi parerile (ca nu am vazut sa schimbi un cuvant din ceea ce crezi pana acum) si banuiesc doar ca doresti sa ii inveti pe altii (ortodocsi) cat de bine ai inteles Scripturile. Fiecare cult neoprotestant a inceput asa si sunt cateva mii.
E doar o lunga vorbire, iar eu am avut destula rabdare sa vorbesc cu tine in nenumarate mesaje, trebuie sa recunosti. Un prim semn ar fi cand o sa-ti schimbi vreo conceptie, sau sa fii interesata sa aflii ceva din ortodoxie, ca asta ar fi tema forumului.