View Single Post
Vechi 27.04.2011, 11:23:19
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Adriana, abia acum am citit si mesajele tale, vad ca acum incerci cu agresivitate sa-ti impui parerile, condamnad pe cei ce indraznesc sa nu ti le aprobe. Eu am mai discutat cu cativa ecumenisti ortodocsi care erau mai fanatici, de obicei acestia accepta orice ideea cat de gresita, in virtutea acestui principiu sunt gata sa renege orice invatatura ortodoxa sau chiar crestina. Considera ca stiu tot si inteleg tot, neavand nevoie de parerile unora ca sfintii sau chiar credinciosi. Sunt foarte toleranti cu cei cu aceleasi idei gresite, dar intoleranti cu cei ce indraznesc sa spuna ca adevarul ar fi cumva, cand ei inteleg ca adevarul e ceva relativ, fiecare cu adevarul sau. Sunt foarte influentati de ideile new-age.
Sunt sigur ca tu o sa iti revii, doar ca nu e acum momentul prielnic, probabil. Nu pot decat sa-ti doresc succes.
Am o intrebare, ai spus ca la inceput erai si tu ortodoxa, dar dupa aceea te-ai schimbat. Schimbarea s-a produs dupa ce ai fost la intalnirile carismaticilor (penticostalilor)?
P.S. Am citit doar o parte din ultimele mesaje, poate o sa-mi fac timp sa le citesc pe toate, contin atat de multe nelamuriri si erori ca ar trebui sa scriu/scriem zeci de mesaje ca sa raspund la unul din ele. Am citit doar partea cu Jasmuheen, nu stiam de ceea ce ai scris, eu stiu ca si in tara la noi e un grup care practica hrana putina de la ea. In rest, obisnuitele idei extrem ecumeniste, la care ti-am mai raspuns. Sfintii spun ca in urma schismei se pierde harul, deci 1054. Probabil si in urma acceptarii unei erezii care a fost condamanta (deci evidentiata ca e erezie).

Last edited by catalin2; 27.04.2011 at 11:29:34.