Citat:
În prealabil postat de Traditie1
De ce întorci totul într-o treabă personală, legându-te de persoana mea? Pentru că nu poți să răspunzi acuzațiilor, continui cu diversiunile, recurgând la atac la persoană.
Și despre lovituri, poate proiectezi propriile preocupări și interese asupra altora. Oi fi tu pasionat de lupte marțiale (cum se vede și din imaginea de avatar), de tehnicile combative dar alții, între care mă număr și eu, le disprețuiesc. Iar în disputele de idei nu urmăresc înfrângerea adversarului ci punerea în lumină a adevărului. Mai ales atunci când observ că sunt oameni naivi, care nu au conștiința că printre noi sunt și unii care se ocupă deliberat cu inducerea în eroare.
|
Ce arte marțiale, omulețul acela care zice „what?” e ninja (recunosc, habar n-am din ce desen e, chiar sunt curioasă)? Înafară de ursul ninja de mai demult, nu-mi amintesc să mai fi avut un avatar pe această temă.
Citat:
În prealabil postat de IonelS
Oare ce mare lucru ar fi de spus ?! Musulmanii ne-au chinuit 600 de ani ! Pacat ca noi romanii n-avem memorie genetica, sa mostenim toate durerile provocate de salbaticia coranului: crimele, violurile, inrobirile, hotiile, ...... 600 de ani buni crestini ! NU VREM SI NU PUTEM SA CONVIETUIM CU ASEMENEA OAMENI !
|
Vrei să spui că nu-i creștinește să iertăm răul altora?
Citat:
În prealabil postat de dillema
Intradevar...ne batem cu pumnul in piept ca suntem mari crestini ortodocsi...dar tot greul impotriva ereziei este dus de crestinii catolici...sa ne fie rusine
|
Pardon, Ștefan cel Mare e cel care a oprit răspândirea mahomedanismului în Europa. Dacă nu ținea el piept turcilor, Europa de azi n-ar mai fi fost creștină. Când să intre turcii în Europa, s-au împiedicat de Moldova, le stătea în drum. Un papă l-a numit „atletul lui Hristos” (sau ceva de genul acesta).