Citat:
În prealabil postat de emiliabirgau
Apropo de chestii de astea, ma uit cu surprindere la baietii/barbatii din zilele noastre care vor si cer perfectiune, daca se poate, din partea unei femei, de parca ei ar fi perfecti:))... Intr-adevar e bine ca fiecare sa se ingrijeasca si sa se simta bine in pielea sa, insa dragilor puteti avea surprize, daca cautati ceva anume, ce va faceti daca o luati slaba si devine grasa?:))) Asta e pt cei care cred ca niste kilograme sunt ceva iremediabil sau batut in cuie... de slabit nu-i asa mare problema, cu alte defecte te poti lupta o viata si cine stie daca se remediaza...
|
Parerea mea ca fizicul trebuie sa fie pe locul doi deoarece frumusetea este grabnic trecatoare m-am convis deacum 100% de aceasta, atit fetele cit si baietii ar trebui sa-si cultive mai mult calitati sufletesti pe care timpul si anii nu le iau...insa asta nu inseamna ca frumusetea trupeasca nu are valoare, are valoare insa nu cea mai mare

Si cum mai spunea profesorul de muzica de la Teologie sa nu ne alegem sotii prea frumoase ca nu o vom pune pe perete si ne vom uita la ea :))))