Citat:
Īn prealabil postat de cristiboss56
Frate Ioan , aceste zile au si inceput , sunt in plina desfasurare , si multi lupi in haine de oaie navalesc peste noi cautand sa ne dezbine , sa dezbine credinta noastra , Biserica lui Hristos . Ce este foarte grav ca din cauza slabiciunilor noastre , cedam in fata lor , cedam in fata ispitelor , si tot atat de grav este inmultirea celor cu multe fete , ce aduc deruta mare in randul nostru . Dumnezeu nu doarme si vor fi vaditi cei ce viclenesc si ne dezbina ! Mare atentie ce alegem si mai ales cu cine ne intovarasim !
|
Bucurie si spor Duhovnicesc sa dea Dumnezeu tuturor si sa ne trimita Ingeri pazitori care sa ne pazeasca de caderea in lenevire si In pacatul mIndriei si al trupfie, si de cel al judecari aproapelui nostru , Dragul meu frate Intru Hristos cu multa durere In suflet scriu cIte ceva si asta o fac numai atunci cInd vad ca marei Desbinarea In Biserica Ortodoxa si nu ia seama nimeni din cei ce au fost pusi sa conduca si sa fie lumina In poporul Rascumparat prin Moartea pe cruce si cu varsarea Sfintului SInge a lui Hristos si nu stiu de ce credema ca spun cu multa durere ca am fost SImbata la Inviere si mam bucurat mult sa vad mai mult de 500 de persoane strInsi la Sf. Inviere si am intrebat pe uni si pe alti de ce nu vin In fiecare duminica la Sf. Liturghie si stii ce au raspuns multi si foarte multi venim cInd putem de la 50 --60 si poate 80 de Km nu putem veni In fiecare Duminica ca costa sump sa taxezi pe cineva sa te duca dar daca ar fi o biserica mai aproape si la 10 15 km multi ar veni cu bicicleta si sa titi ca vad multa dorinta si dragoste Insa nu vad de ce nu sau facut mai multe parohii ca sa fie mai dese pt ca cineva va da socoteala odata de ratacirea oilor turmei lui Hristos , stiti voi cu cIta tarie si agresivitate lupta martori lui iehova aici in spania ca au ajuns sa vorbeasca cu romani limba romIna numai sai atraga la ei , am sesizat aceasta Episcopiei Spanie si Portugalie Parintelui Episcop Timotei si a promis ca va trimite un preot aici dar asta a fost acum un an si nu sa facut nimic mai nou acum nici nu ne mai raspunde la telefon Parintele Vicar Nicodim nu stiu de ce ca nu am cerut nimic , din contra neam asumat raspunderea sa ajutam si sa sustinem pe Parintele care lar trimite acum frati de aici stii ce spun ca nu am fost capabili s facem ceva pt ca Sf. Biserica sa creasca si sa nu se rataceasca multi,
Doamne Dumnezeul meu sa faci precum vrei tu si sa nu lasi sa se rataceasca turma pasuni tale pe care ai rascumparato cu scump SIngele tau si jertfa de pe cruce amin amin amin
Doamne aalumineaza pe cei pe care iai pus sa conduca si sa pasroreasca pe poporul Tau amin amin amin
S L A V I T sa fie D M N U L AMIN AMIN AMIN