View Single Post
Vechi 27.04.2011, 22:13:30
ALEXANDRU ANASTASIU's Avatar
ALEXANDRU ANASTASIU ALEXANDRU ANASTASIU is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.03.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit Adevărat a înviat!

Citat:
În prealabil postat de MariS_ Vezi mesajul
Hristos a inviat, domnule profesor sau domnule doctor ANASTASIU!
Eu sunt un amarat de programator, exemplul negativ de pe acest forum si abia astept sa vad la lucru un exemplu pozitiv. Daca simtiti nevoia sa taiati unghi si cornite ma pot oferi eu, unghiile mi le tai singur, dar cornitele nu stiam ca le am, insa cineva mult, mult mai inaintat de pe forum mi le-a detectat, e drept ca mi-a spus ca au crescut pe ceva trunchi de mamaliga, dar sper sa va descurcati si asa. Domnul sa va lumineze sa graiti (si sa faceti) doar ce ii este placut Lui.
Har, smerenie si jertfa de sine.
Cu o asemenea postare precis, dacă ați avut, cornițele s-au scuturat, că secretul decornilării este smerenia. Acum mai trebuie doar să faceți lungul drum de la declararea smereniei la trăirea ei în taină și atunci veți fi omul cel mai fericit de pe pământ... că veți trăi deja raiul. Doar că nu înțeleg ce-au avut cu dvs. de v-au spus că v-au crescut coarnele pe trunchi de mămăligă. E o expresie originală dar nu prea delicată.
Cu dragoste, Alexandru

SF. MARCU ASCETUL: "Atâta adevăr se află în spusele cuiva câtă siguranță îi dau smerenia, blândețea și dragostea"

Acum este publicată și viața (audio) Bătrânului care mi-a lămurit credința în iubire, aici:
Fratele Traian Bădărău (Tătăică)

Pentru cine dorește să fie ctitor la Catedrala Mântuirii Neamului, iată legătura.

Last edited by ALEXANDRU ANASTASIU; 27.04.2011 at 22:15:35.
Reply With Quote