View Single Post
Vechi 27.04.2011, 23:02:34
ioan_strainul
Guest

Arrow Visarionisti

[quote=Dumitru73;290093]La propriu sau la figurat?[/QUOT

Cred ca fratia ta esti un pic naiv sau cel putin asa vrei sa pari , oare vreunul din noi sarmani si netrebnici am putea obliga pe Dumnezeu sa ne raspunda la Intrebari ca a fratiei tale ????? sigur ca nu .
Insa din Cuvintele SFINTE ale MINTUITORULUI Intelegem ce este de folos si ce ne Invata EL cInd spune cInd pacea veti iubio pururi si va fi dragoste ntre voi atuncea lumea va cunoaste ca sunteti ucenici MEI si daca un om asculta ce a lasat acest Sf: Parinte trecut la Domnul atunci sigur va cunoaste si va raspunde singur la preocuparile lui , Iar daca uni sau numit ucenici Lui si ei nu sunt vrednici de aceasta cinste ei vor fi judecati de Judecatorul nostru al tituror Hristos care a lucrat prin acest Parinte .

Sa nu ma intelgi gresit eu nu sunt ucenic al acestui Sfintit Parinte eu sunt un netrebnic si un nevrednic slujitor si rob al Lui Hristos si ostas al Domnului si nu me rusine sa o recunosc ca cel ce se va rusina de EL In fata oamenilor si EL se va rusina de ei la vremea Judecati si nui va cunoaste asa cum si uni dintre noi nu vor sa asculte glasul chemari sfinte amin amin amin +++ +++ +++ +++ Salutul oastei Domnului este S L A V I T sa fie D O M N U L

Last edited by ioan_strainul; 27.04.2011 at 23:12:21.
Reply With Quote