View Single Post
Vechi 27.04.2011, 23:21:35
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

[quote=ioan_strainul;356848]
Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
La propriu sau la figurat?[/QUOT

Cred ca fratia ta esti un pic naiv sau cel putin asa vrei sa pari , oare vreunul din noi sarmani si netrebnici am putea obliga pe Dumnezeu sa ne raspunda la Intrebari ca a fratiei tale ????? sigur ca nu .
Insa din Cuvintele SFINTE ale MINTUITORULUI Intelegem ce este de folos si ce ne Invata EL cInd spune cInd pacea veti iubio pururi si va fi dragoste ntre voi atuncea lumea va cunoaste ca sunteti ucenici MEI si daca un om asculta ce a lasat acest Sf: Parinte trecut la Domnul atunci sigur va cunoaste si va raspunde singur la preocuparile lui , Iar daca uni sau numit ucenici Lui si ei nu sunt vrednici de aceasta cinste ei vor fi judecati de Judecatorul nostru al tituror Hristos care a lucrat prin acest Parinte .
intrebarea mea era foarte simpla si nu obliga pe Dumnezeu cu nimic.
asteptam un raspuns la fel de simplu, nu unul prin invaluire si fara legatura cu intrebarea.
asa cum spuneam, amenintati cu iadul si Judecata pe oricine face putina lumina in acest caz.
adica cei ce nu mai ii sunt ucenici vor avea parte de iad? sau voi nu veti fi judecati?

propun sa terminam aici. chiar nu am chef sa ma cert. vorbeste si tu despre ortodoxie, despre iubire, etc. si poate o sa-ti dai seama ca nu sunt asa rau cum crezi.
Reply With Quote