View Single Post
Vechi 28.04.2011, 10:36:53
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana3 Vezi mesajul
Mantuirea se obtine numai in Hristos, nimeni nu zice altceva. Acum este cumva parerea unanima a duhovnicilor cum ca Biserica este doar cea greco-ortodoxa?
Vezi raspunsul pentru vineri 13 si link-urile date acolo. Nu stiu ce parere aveai tu, poate credeai ca parintii si sfintii au avut parerea ta. Eu nu ma consider mai mare decat ei si spun doar ceea ce sustin cei ce au avut si mai multa stiinta si mai multa apropiere de Dumnezeu decat mine. Daca observi ca am spus ceva diferit imi poti spune, dar nu sa-mi spui ca parerea ta e cea buna si trebuie s-o iau in seama, impotriva a ceea ce sustin sfintii si Biserica.
In plus nu stiu ce intelegi prin biserica greco-ortodoxa, asa ii spuneau de obicei catolicii inainte. Se numete Biserica Ortodoxa si nu pentru ca ar trebui sa aiba doua nume, e de fapt Biserica, dar s-a adaugat si Ortodoxa pentru a se deosebi de cea catolica (care nici nu se numea catolica inainte), ei spunandu-si tot biserica.
Sper sa gasesti cat mai repede drumul inapoi la ortodoxie, sunt sigur ca va fi asa. Uite, numai si prin rugaciunile surorii tale si nu prea ai scapare, poate va dura un timp dar tot acolo o sa ajungi. Astea ce le scrii aici sunt ideile tale de acum.

Daca discutam acum ceva timp eu aveam idei mult mai putin ortodoxe decat ale tale, am fost chiar ateu. Asa ca nu conteaza ce esti, ci ceea ce o sa devii. Am incredere in tine.