View Single Post
Vechi 28.04.2011, 15:04:48
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de floricica Vezi mesajul
Dezvolta si comenteaza tot ceea ce am scris, nu doar franturi din text. Vad ca ai o grava problema: cand e vorba de Judecata si Dreptul Judecator, asociezi acestea cu un blestem sau cu fundul iadului.
Probabil nici cuvantul IPS Irineu Bistriteanu sau IPS Galaction nu are nici o importanta....unii suntem mai catolici decat papa, cum s-ar spune.
Ramai in pace draga Dumitru si nu uita : roaga-te neincetat caci este imposibil sa nu-ti gasesti pacea si linistea.Fii pe pace, visarionistii sunt inofensivi, nu-ti vor face nici un rau, dar ai de grija cu hula si cu clevetirea caci acestea cu adevarat te pot vatama. Informatii despre ierodiaconul Visarion Iugulescu se gasesc la tot pasul pe internet, lasa-i pe cei interesati sa traga singur concluzii, nu te mai osandi singur caci cu siguranta nu detii tu adevarul absolut.
Ce sa dezvolt, ce sa comentez?
Nu ai scris nimic interesant.

Vad ca va-ti facut un scut din acele cuvinte ale IPS Irineu Bistriteanu si IPS Galaction.
Dar acestea tin mai mult de politete. Cuvantul IPS Galaction apare pe prima pagina http://www.ierodiaconvisarion.ro/ si pe revistele "Pâine și apă pentru suflet", editia a 2a. Iar la prima editie, daca imi aduc bine aminte, cuvantul inainte era scris de IPS Irineu Bistriteanu.
Si ce e cu asta? Este asta vreo garantie?
Cei doi nu cunosteau problema in mod profund. Si oricum nu au spus mare lucru.
Dar de ce sa nu il intrebam pe IPS Teodosie ce parere are despre caz? El era Vicar atunci pr Visarion a fost dat afara din casa parohiala a bisericii 11 Iunie, pe care o ocupa abuziv.
Teodosie a fost rugat personal de catre o persoana publica actuala, pentru ca pr Visarion sa nu fie dat afara din casa. Rezultatul ar trebui sa-l stii.

De fapt, de aceasta imagine negativa, aproape ca nu este vinovat pr Visarion.
Ci ucenicii. Si mai ales cei ce ii conduc. Acestia sunt adevarati lupi in haine de oi.
Un prieten imi spunea ca acestia vad multimea ucenicilor ca pe "o gramada de prosti, in varful careia trebuie sa se suie ei".
Reply With Quote