Sunt discutii aprinse , ca sa zic asa, despre personaje sinistre ale culturii sau credintei ortodoxe.
Pt. cei care inca nu cunosc , D.Puric este hirotonit intru diacon , a slujit in aceasta postura la Min. Petru Voda si a tinut necrologul parintelui ... imi scapa dar revin cu numele . Exista inregistrarea pe net. Asa ca el ar putea , daca l-ar interesa cu adevarat , sa slujeasca direct lui Hristos si nu, sau nu numai, prin arta .
De la primele lui aparitii , DP, la conferintele de prin tara cind era innebunit sa capteze publicul desi in aparenta puteai sa juri ca nu doreste asta , urmind cu aparitia sa la Atheneul Roman din10.02.2009 (unde era invitata si fata cea mare , Margareta , a fostului rege al Romaniei , insotita de fostul actor Radu Duda) unde in direct a pomenit textual :,,... recent m-a cautat de la o televiziune o fufa sa ma invite la un interviu dar am refuzat-o spunindu-i : duduie , eu si in spatele aparentelor tot eu sunt , nu vin , nu am ce sa-ti spun...", continuind apoi cu aparitia , culmea in emisiunea ,,Dincolo de aparente" facuta de Florentina Fintinaru , unde ,,maestrul" s-a umplut de ridicol si si-a dat cu stingul in dreptul in primul rind venind la ceva ce dezavuasera , dar nu numai , se poate spune ca schimbarea moral-religioasa a ,,maestrului" este evidenta .
Chiar daca multa vreme l-a avut duhovnic pe parintele de la Petru Voda , care l-a ajutat mult si sprijinit , in prezent relatiile lor sunt altele . Exista filmulet pe net in care apar parerile gheronului legate de mester, spuse intr-un cadru mai larg de discutie si filmat in chilia parintelui .
De asemenea mesterul face parte din organizatii obediente unor interese contrare natiei romane .
Exista liste , filme si documente pe net legate de toate aceste aspecte .
Si multi il veneram si ne inchinam cu admiratie nestiind bine cine este . De fapt doar acestia il venereaza.
Desigur fiecare este liber sa il venereze sau sa il venireze , dupa propria-i alegere .
Restul , adica despre Plesu si alti PATAPLESI, a scris corect, adevarat, Traditie1. Clica lui G. Radulesc este de mult deconspirata , doar ca nu cunosc toti .
Last edited by zaharia_2009; 29.04.2011 at 03:03:02.
|