Eu am 20 de ani,si cred ca am trecut de mult timp de faza cu "fluturi in stomac",nu sunt nici eu printesa,nici el print,dar pentru mine e...da majoritatea fetelor se uita dupa aspectul fizic,si mai nou si banii din buzunar.Dar am trecut de astea,mie imi place asa cum e,si eu il iubesc pentru ce e el,nu pentru cum arata!!Da am zis,amandoi o sa ne continuam scoala,si poate o sa ne fie mai usor impreuna pentru ca ne vom ajuta unul pe altul...Mie mi-e drag asa cum e el,si chiar incerc sa il sprijin cum pot.Pentru mine scoala e foarte importanta si asa am fost crescuta,deoarece parintii mei nu au facut doar 10 clase,si au lucrat prin fabrica,si prin tari straine,ca sa ne poata creste si tine in scoala.De asta eu respect scoala ca nu vreau sa ajung ca ai mei,sa plec departe de familie,si in primul rand le respect munca care au facut-o sa ma tina in scoala.De asta zic ca niciodata nu as renunta la scoala,si chiar el vroia sa renunte la scoala asa fara nici un motiv,ca nu ii mai place,si alte chestii,si am incercat incet cu incet sa ii explic ca parintii lucreaza ca sa ne plateasca scoala,si ca fara ea nu ajungem nicaieri,si l-am convins sa nu faca prostia asta...Dar de ce nu ne putem continua scoala daca suntem casatoriti?Eu zic ca as putea sa il ajut mai mult,sa invatam impreuna si altele...Ca suntem la aceeasi scoala.Acum nu stim inca ce sa facem,dar cum am mai spus o sa mergem sa cerem sfatul unui preot,si va anunt!!Cam pe marti o sa mergem,oricum din toate raspunsurile voastre mi-am cam facut o idee,si va multumesc mult tuturor.
Doamne ajuta!!!
|