View Single Post
Vechi 29.04.2011, 11:42:05
floricica floricica is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.04.2010
Locație: Intr-o tara binecuvantata de Dumnezeu
Religia: Ortodox
Implicit

[quote=Dumitru73;357079]Ohhh! Cata smerenie! Mi-au dat lacrimile.
NU, nu o sa ma rog. Pentru ca nu am zis ca vreau sa descoperiti adevarul pe care il cred eu.
Credeti in ce vreti. Manifestati-va cum vreti. NU ma intereseaza.

Activitatea ta pe pagina destinata ier. Visarion demonstreaza chiar contarariul:TE intereseaza si te roade rau, sunt cei mai aprigi dusmani ai tai,
"pentru ca ei tocmai asta fac. il confisca pe Dumnezeu din ochii credinciosilor" probabil cand afirmi asta ai in strafundul constiintei tale o teama reala de ceva, altfel nu te-ai mai vedea blestemat si aruncat in fundul iadului cand ti se aminteste de Judecata si Dreptul Judecator.
Si vai mie, mi-ai vadit falsa smerenie!Asa este, ai dreptate!
Si daca tot m-ai prins cu smerenia asta falsa, nu mai plange, sterge-ti lacrimile si....roaga-te Dumitru, roaga-te caci "cine vrea ca Dumnezeu sa-i asculte grabnic rugaciunea, de fiecare data cand se ridica si intinde mainile catre Dumnezeu, mai inainte de toate si mai inainte de a se ruga pentru sufletul sau, sa se roage pentru sufletul dusmanilor sai(care vor sa-L confiste pe Dumnezeu din ochii credinciosilor-oare vor sa-L tina numai pentru ei?).Purtandu-se astfel, ori de cate ori Il va ruga, Acesta il va asculta" Deci alta cale in afara de rugaciune, nu prea exista.
Si ia uite ce mai spune Sf. Serafim de Sarov: "Scopul vietii omului nu este convertirea neamurilor ci dobandirea Duhului Sfant;cand omul dobandeste Duhul Sfant, atunci mii de oameni se vor converti in jurul lui " Ce frumos, nu? Mie imi place tare mult. Tie iti spune ceva ?